avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... tot probleme cu bancile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

tot probleme cu bancile

am un credit de nevoi personale garantate cu ipoteca pe casa unui tert la banca A si un credit de nevoi personale fara garantie la banca B.creditul de la banca A il mai pot plati din mina.As vrea sa stiu daca voi mai putea plati, tinand cont ca va interveni executarea silita a creditului la banca B.mentionez ca nu mai sunt salariat
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 06:11, 10 Februarie 2009
E de preferat sa va prezentati la ambele banci si sa solicitati o reesalonare a datoriei, motivat de faptul ca nu mai sunteti salariat si datoria este imposibil de platit, cel putin deocamdata.

Atentie la creditul A, ipotecat cu un imobil al unui tert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 credite la aceeasi banca Vladimir1_83 Vladimir1_83 Buna ziua. La aceeasi banca am 2 credite. Primul este un credit ipotecar, al doilea este de nevoi personale. In curand am devenit somer. Prioritar este ... (vezi toată discuția)
Apartament in pericol trikitriki trikitriki credit de nevoi personale, deci fara ipoteca, ajuns cu restante de peste 200 zile. S-au facut solicitari pentru: - refinantare, care sa includa si ... (vezi toată discuția)
Notificare prealabila inceperii executarii silite ContSters136155 ContSters136155 am primit aceasta instiintare prin posta in care imi spune ca pana la data de 19 04 sa achit suma totala neplata sumei va determina in mod irevocabil inceperea ... (vezi toată discuția)