Buna ziua! Daca se depune documentatia necesara avizarii unui complex comercial la pompieri si acestia nu raspund in termen legal se considera ca fiind avizat prin acord tacit? ... pentru ca cei de la asigurari mai precis de la daune spun ca nu despagubesc dauna pentru ca nu este avizat complexul dar acest acord tacit nu este suficent? nu se considera ca este avizat?sunt foarte derutat si nu pot incheia o polita de asigurare ! Multumesc anticipat!
Buna ziua! Multumesc pentru raspuns,dar totusi tinand cont ca citatiile nu au ajuns la mine din cauza agentului procedural pentru ca nu a gasit unitatea, instanta nu poate tine cont de asta ? Nu stiu daca as putea dar as merge si la curtea suprema !
Buna ziua! Multumesc pentru raspuns,dar totusi tinand cont ca citatiile nu au ajuns la mine din cauza ca agentului procedural ca nu a gasit unitatea instanta nu poate tine cont de asta ? Nu stiu daca as putea dar as merge si la curtea suprema !
Detin un srl din 1999 si pentru nedepunerea situatiei financiare pe anul 2007 la orc acesta a dispus dizolvarea . Sentinta sa dat in luna 12 2009 si sa publicat in mo in 02 2010 Am facut recurs in 04 2010 si am termen in 11 06 2010 . Ce sanse am sa nu imi dizolve societatea tinind cont ca: 1- nu am primit nici o citatie pentru ca agentul procedural al tribunalului a scris in dosar ca adresa unitatii este necunoscuta si ca nu se poate afisa 2-adresa sediului societatii este intr-un complex comercial in care am contract de inchiriere de 11ani 3-toate situatiile financiare au fost depuse la MF 4-am depus situatia financiara pe 2007 la orc in aprilie 2010 dupa ce am aflat oral de la ghiseuca sunt in dizolvare ! Va multumesc anticipat!
Pentru nedepunere bilant la onrc pe 2007 tribunalul a dat o sentinta de dizolvare a firmei.sa publicat in monitorul oficial . Am facut recurs la curtea de apel dar nu in termenul de 30 de zile de la publicare .Intrebarea este: ce sanse am sa nu-mi dizolve societatea definitiv in situatia in care intre timp am depus situatiile financiare la registrul comertului pe 2007 ,2008 ,2009 si tinand cont ca nici citatiile nu le-am primit deoarece agentul procedural al tribunalului a scris pe citatie ca unitatea este necunoscuta si ca nu se poate afisa in concluzie nici nu am stiut de proces ?.Mai mentionez ca am termen pe 11 06 2010 !