avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare societate

Detin un srl din 1999 si pentru nedepunerea situatiei financiare pe anul 2007 la orc acesta a dispus dizolvarea . Sentinta sa dat in luna 12 2009 si sa publicat in mo in 02 2010 Am facut recurs in 04 2010 si am termen in 11 06 2010 . Ce sanse am sa nu imi dizolve societatea tinind cont ca: 1- nu am primit nici o citatie pentru ca agentul procedural al tribunalului a scris in dosar ca adresa unitatii este necunoscuta si ca nu se poate afisa 2-adresa sediului societatii este intr-un complex comercial in care am contract de inchiriere de 11ani 3-toate situatiile financiare au fost depuse la MF 4-am depus situatia financiara pe 2007 la orc in aprilie 2010 dupa ce am aflat oral de la ghiseuca sunt in dizolvare ! Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters127791 , utilizator 02:21, 31 Mai 2010
tinind cont de faptul ca sentinta privind dizolvarea este publicata in MO nu prea mai aveti ce face...
Sentinta sa dat in luna 12 2009 si sa publicat in mo in 02 2010 Am facut recurs in 04 2010 si am termen in 11 06 2010 .

Termenul de recurs a expirat in 30 zile de la publicare in MO ca urmare cererea dvs va fi respinsa
Actualmente soc este dizolvata si va trebui sa numiti un lichidator in vederea lichidarii si radierii ei
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Mai 2010
Adrian Stoica, Practician in insolventa
Buna ziua! Multumesc pentru raspuns,dar totusi tinand cont ca citatiile nu au ajuns la mine din cauza ca agentului procedural ca nu a gasit unitatea instanta nu poate tine cont de asta ? Nu stiu daca as putea dar as merge si la curtea suprema !
Buna ziua! Multumesc pentru raspuns,dar totusi tinand cont ca citatiile nu au ajuns la mine din cauza agentului procedural pentru ca nu a gasit unitatea, instanta nu poate tine cont de asta ? Nu stiu daca as putea dar as merge si la curtea suprema !
1 Prevederea ca situatiile financiare trebuiesc depuse la ONRC este prevezuta in lege - nu trebuia nimeni sa va citeze
2 dpdv procedural este indeplinita in plus ati fost citat la usa instantei
3 singura cale de atac este recursul pe care spuneti ca l-ati facut ....

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma extra_bobo extra_bobo Pentru nedepunere bilant la onrc pe 2007 tribunalul a dat o sentinta de dizolvare a firmei.sa publicat in monitorul oficial . Am facut recurs la curtea de apel ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate papy_iony papy_iony In noiembrie 2008, societatea era citata in instanta de RC pentru dizolvare pe motiv de nedepunere a bilantului aferent anului 2006. Administratorul nu s-a ... (vezi toată discuția)
Recurs dizolvare societate mirabela_viorela mirabela_viorela Buna seara, M-am lovit de urmatoarea speta si as dori sa stiu ce sanse sunt sa nu se dizolve societatea. Soc comerciala, afla in momentul in care se duce ... (vezi toată discuția)