avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare societate

Detin un srl din 1999 si pentru nedepunerea situatiei financiare pe anul 2007 la orc acesta a dispus dizolvarea . Sentinta sa dat in luna 12 2009 si sa publicat in mo in 02 2010 Am facut recurs in 04 2010 si am termen in 11 06 2010 . Ce sanse am sa nu imi dizolve societatea tinind cont ca: 1- nu am primit nici o citatie pentru ca agentul procedural al tribunalului a scris in dosar ca adresa unitatii este necunoscuta si ca nu se poate afisa 2-adresa sediului societatii este intr-un complex comercial in care am contract de inchiriere de 11ani 3-toate situatiile financiare au fost depuse la MF 4-am depus situatia financiara pe 2007 la orc in aprilie 2010 dupa ce am aflat oral de la ghiseuca sunt in dizolvare ! Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters127791 , utilizator 02:21, 31 Mai 2010
Draga Bobo, un sfat prietenesc, in fine daca nu ai alte planuri, las-o frate asa pe dizolvare, eu am suspendat-o, nu vezi ca javrele din guvern ne pun pe butuci, in curand vin taxe de te baga in cimitir, daca vrei sa cotizezi la nunta lui EBA treaba ta.....=D>=D> mai reflecteaza....mai analizeaza...nu se mai merita, sincer...!!!X-(X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma extra_bobo extra_bobo Pentru nedepunere bilant la onrc pe 2007 tribunalul a dat o sentinta de dizolvare a firmei.sa publicat in monitorul oficial . Am facut recurs la curtea de apel ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate papy_iony papy_iony In noiembrie 2008, societatea era citata in instanta de RC pentru dizolvare pe motiv de nedepunere a bilantului aferent anului 2006. Administratorul nu s-a ... (vezi toată discuția)
Recurs dizolvare societate mirabela_viorela mirabela_viorela Buna seara, M-am lovit de urmatoarea speta si as dori sa stiu ce sanse sunt sa nu se dizolve societatea. Soc comerciala, afla in momentul in care se duce ... (vezi toată discuția)