avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recurs dizolvare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recurs dizolvare societate

Buna seara,

M-am lovit de urmatoarea speta si as dori sa stiu ce sanse sunt sa nu se dizolve societatea.
Soc comerciala, afla in momentul in care se duce la ORC sa isi schimbe sediul social(aprilie 2010) ca impotriva sa a fost promovata o actiune de dizolvare in baza art.237 alin 1 lit.b din Legea nr. 31/1990. Nu mai avea birouri la adresa sediului social, asa ca nu a primit nicio citatie. Finantele au formulat recurs impotriva sentintei de dizolvare(existenta debitelor catre bugetul de stat).Societatea nu mai este in termenul de recurs. Am depus la ORC situatiile financiare pe anii restanti, inclusiv pe anul 2009, iar confirmarile de depunere am sa le depun si la termenul de recurs. Ce alte documente as mai putea sa depun ca fac dovada ca societatea are activitate?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mirabela_viorela , utilizator 10:52, 18 Mai 2010
Buna ziua !
Puteti depune orice document ce demonstreaza functionarea legala a firme.
In alta ordine de idei, daca asa cum spuneti nu ati fost citati in proces, hotararea este atacabila.
Cu stima !
Citatiile au fost emise, insa la sediu nu era nimeni care sa le primesca si din aceasta cauza nu a avut cunostinta de existenta acestor demersuri.
A aflat intamplator de existenta dosarului de recurs cu privire la dizolvare.
Maine am termen, si am sa depun documentele care atesta faptul ca a inregistrat situatiile financiare la ORC si am sa mai depun si cateva contracte pe care le are in derulare.
Va multumesc pentru raspuns.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare judiciara cf. art 237 babysee babysee Buna ziua, \"am\" un SRL in curs de dizolvare judiciara conf. art. 237 din Legea nr. 31/1990 pt. nedepunere bilant, mandat administrator expirat etc. ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea societatii sogedacom sogedacom in anul 2006 am primit de la tribunalul Cluj , sentinta comerciala pt dizolvarea unei societati, care nu a mai avut activitate din 2004, cand in urma unor ... (vezi toată discuția)
Radierea unai firme ofeliadaniel ofeliadaniel Buna ziua! Am o firma care are activitatea suspendata si acum in iunie imi expira termenul de suspendare. Vreau sa o radiez, dar nu stiu cat sunt costurile ... (vezi toată discuția)