Bună tuturor,
Eu și soția dorim să dăm custodia copiilor la bunici!
Noi lucrăm în Germania copii sunt la școală în Germania dar ei doresc să stea și să învețe în România
Cum se poate face astfel un transfer către bunici legal și cât timp durează?
Contact Bloju Cosmin
cosmyn_e@yahoo.com
Sunt sofer profesionist in EUROPA.Mi s-a suspendat permisul in urma cu 2 Ani in Germania,pt. 6 abateri cu un cumul de 8 Puncte total suspendarea fiind de 6 luni dar dupa au refuzat sa mil restitue.deci este expirata de mult timp pedeapsa!.
Am solicitat permisul de conducere in Romania si cardul atestat dar acestia mau pus sa dau din nou de permis toate categoriile la rand.
Nu sunt de acord cu acestia desi am dobandit categoria B si urmeaza C dupa care E , Unde se poate depune plagere contra acestei masuri nescrise.
Eu doresc Doar Permisul Romanesc sal recuperez nu il mai vreau pe cel german asta dupa expirarea pedepsei in germania ma pune sami fac altul dar nu vreau sa mai fac in germania
In data de 13.08.2018 am schimbat permisul romanesc cu cel german dupa ce am primit german la 7 zile lau cerut pentru al suspenda 6 luni de zile , ce pot face sal recuperez pe cel romanesc,specific nu mai locuiesc pe teritoriu german si la momentul schimbari permisului nu aveam nicio informatie ca mil vor suspenda pt acumularea celor 8 puncte penalizare .
va multumesc