avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare permis de conducere

In data de 13.08.2018 am schimbat permisul romanesc cu cel german dupa ce am primit german la 7 zile lau cerut pentru al suspenda 6 luni de zile , ce pot face sal recuperez pe cel romanesc,specific nu mai locuiesc pe teritoriu german si la momentul schimbari permisului nu aveam nicio informatie ca mil vor suspenda pt acumularea celor 8 puncte penalizare .
va multumesc
Cel mai recent răspuns: cosmyn_e , utilizator 19:41, 27 Ianuarie 2019
Dupa expirarea perioadei de suspendare si recuerarea permisului german in unul romanesc. Este interzisa detinerea a doua permise de conducere nationale.
Eu doresc Doar Permisul Romanesc sal recuperez nu il mai vreau pe cel german asta dupa expirarea pedepsei in germania ma pune sami fac altul dar nu vreau sa mai fac in germania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis obtinut in italia, suspendat in romania dany82 dany82 buna va rog frumos care are pentru mine un raspuns, mi sa suspendat permisul de conducere pe timp de 1 luna cu dovada de 15 zile de conducere permisul find ... (vezi toată discuția)
Permis romanesc suspendat in uk s3nnty@yahoo.com s3nnty@yahoo.com sal forum , in oct-2015 am fost depistat si trimis in curte cu acuzatia conduce sub influenta bauturilor alcoolice , am fost condamnat 18 luni suspendarea ... (vezi toată discuția)
Interzicere drept de conducere in germania Valentinstancu15 Valentinstancu15 Am lucrat o perioada ca sofer profesionist in Germania. Intradevar nu am nici o scuza din cauza vitezei am reusit sa acumulez 8 puncte de penalizare. ... (vezi toată discuția)