avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate gabiro

Activitate gabiro

O donatie tip dar manual(suma sub 25000 lei) se poate face numai direct cach sau si prin transfer bancar din cont donator in cont primitor?
va multumesc foarte mult
Ce modalitate legala poate fi folosita pentru ca o persoana fizca sa ajute din fonduri proprii , un cabinet medical privat sa achizitioneze un nou aparat pentru tratament pacienti, in locul celui vechi care s-a defectat.
Asigurarea transportului public al satenilor la oras si de la oras in sat intra in atributia unei institutii sau este optionala?. Daca nu este optionala, care este institutia care are aceasta atributie ?
De zeci de ani locuitorii a 5 sate din comuna Mihaileni judetul Sibiu aveau zilnic posibilitatea sa se deplaseze cu autobuzul unei firme , la Sibiu si de la Sibiu in sat(aprox. 55 km distanta). De cateva luni, firma ce asigura transportul a reziliat contractul si de atunci satenii nu mai au aceasta posibilitate. Cine ar putea rezolva aceasta problema ?
Multumesc, interesant de stiut.
Va multumesc, deci pot sa schimb avocatul daca nu ajung la un consens.
Ce pot face daca am multe motive sa cred ca m-am inselat foarte tare acordand de la inceput incredere totala avocatului. Actiunile lui nu au transparenta fata de client, am motive sa cred ca favorizeaza partea adversa.
Răspuns la discuția Schimbare avocat
Multumesc foarte mult pentru raspuns cat si pentru promtitudine, va doresc toate cele bune.
Răspuns la discuția Schimbare avocat
Multumesc pentru raspuns, sunt constienta de costurile suplimentare,dar nu pot continua cu un avocat in care nu mai am incredere. As dori sa stiu care este procedura de schimbare, unde ma adresez.
Exista posibilitatea legala de a schimba avocatul inainte de a incepe procesul ?