avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Schimbare avocat in timpul procesului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Schimbare avocat in timpul procesului

Ce pot face daca am multe motive sa cred ca m-am inselat foarte tare acordand de la inceput incredere totala avocatului. Actiunile lui nu au transparenta fata de client, am motive sa cred ca favorizeaza partea adversa.
Cel mai recent răspuns: gabiro , utilizator 11:41, 13 Iunie 2018
Puteți apela la serviciile altui avocat sau puteți discuta cu reprezentantul convențional actual pentru a ajunge la un consens.
Va multumesc, deci pot sa schimb avocatul daca nu ajung la un consens.
Desigur!
Puteți fi reprezentat și de mai mulți simultan dacă doriți!
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Multumesc, interesant de stiut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soluții în cazul unei „trădări” amariusflorin amariusflorin Bună. Ce s-ar putea face în cazul în care un avocat, în timpu unui proces „trece în tabăra adversă”. În afară de angajrea altuia deoarece ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la asistenta juridica a unui avocat claudia_koteles claudia_koteles cum se procedeaza daca doresc sa renunt la serviciile unui avocat? mai exact, care sunt pasii??, nu de alta dar se pare ca avocatul meu ,,tine \'\' cu partea ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am avut o contestatie la executare respinsa in fond ... FloareaM FloareaM Buna seara. Am avut o contestatie la executare respinsa in fond anul acesta, nu am mai depus apel. Ca motiv de contestatie am invocat lipsa calitatii de ... (vezi toată discuția)