cum se procedeaza daca doresc sa renunt la serviciile unui avocat? mai exact, care sunt pasii??, nu de alta dar se pare ca avocatul meu ,,tine '' cu partea adversa, asa ca vreau sa renunt la el pana nu este prea tarziu, insa fara sa imi iau un altul
pt. mine e foarte urgent un raspuns
cu multumiri,
Discutati cu avocatul si vedeti ce spune.
Aveti dreptul de a renunta la serviciile lui dar banii nu cred ca ii veti primi inapoi.
Vedeti cum lamuriti si aceasta problema.
Nu cred ca tine cu partea adversa.Asa credeti dvs.
Nu va luati dupa aparente inselatoare.
va multumesc pt. raspuns si inteleg si eu colegialitatea insa decat sa imi pierd proprietatea mai bine pierd cateva mil. lei
si cum sa nu tina cu ei cand atunci cand avocata partii adverse nu se prezinra la proces , eu fiind reclamanta el declara ca '' ii reprezint eu si pe ei''( pe parati)
iar acest caz nu este unul obisnuit, este vorba za zicem ca unii au inteles ca banii pot rezolva orice, poate e asa insa eu si familia mea trebuie sa ne luptam pt. a castiga ceea ce avem si pt. ceea ce s-a muncit o viata intreaga
va mai rog o data sa imi dati un raspuns concret, pt. ca incredere nu pot sa mai am decat in mine si o lata persoana ''neutra''
cu respect, claudia
Ii adresati o notificare scrisa prin care ii comunicati ca intelegeti sa renuntati la serviciile lui.
Nu stiu insa cum aveti contractul cu avocatul.Aveti si onorariu de succes si alte clauze in caz de reziliere ?
Daca tot vreti sa angajati alt avocat se va ocupa noul avocat de aceasta problema.Pentru a va da un raspuns concret trebuie sa cunosc toate datele problemei intrucat altfel exista riscul sa va dau o informatie eronata.
In mod normal raportul juridic ar trebui sa inceteze prin comun acord.Dar aveti si dreptul de a renunta la serviciile avocatului actual.
Cititi cu atentie clauzele contractului de asistenta judiciara si vedeti ce este prevazut in legatura cu rezilierea si incetarea contractului.
Oricum, un avocat nu poate sa va reprezinte contra vointei dumneavoastra.
Da, asa e, numai ca e posibil sa aiba bani de dat in caz de reziliere.
Depinde cum este redactat contractul.Aici e singura problema.
Altfel, potrivit Constitutiei e totul O.K.
Ucidere din culpa
ana-bianca
Buna ziua! Am si eu o problema! Sotul meu a fost impuscat mortal in cap de catre politie, fiindca a fost confundat cu altcineva, deci nevinovat! Au trecut ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocatul
jery
Buna ziua
Va scriu in legatura cu o problema. Sunt parte vatamata intr-un proces penal.
Am incheiat un ctr cu un avocat , i-am platit o suma , am primit ... (vezi toată discuția)
Avocat lenes
ZburleaFlorin
Buna seara.Astazi am vorbit cu un prieten despre cazul sau este parte vatamata intr-un dosar de vatamare corporala rezultat dintr-un acident auto.Si azi am ... (vezi toată discuția)