avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocat lenes
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocat lenes

Buna seara.Astazi am vorbit cu un prieten despre cazul sau este parte vatamata intr-un dosar de vatamare corporala rezultat dintr-un acident auto.Si azi am discutat cu el despre ce sa mai intamplat in dosarul lui aflat pe rol la Judecatoria Bals si el mi-a zis ca este foarte nemultumit de avocatul pe care la ales. De 2 termene nu sa mai prezentat la proces si maine are termen si doamna avocat i-a dat un telefon invocand ca nu poate sa se prezinte nici maine..Este corect ??? Pe domnii avocatii cine-i judeca pentru servicile prost prestate. Si toate astea se intampla dupa ce prietenul meu ia achitat integral suma ceruta pentru acest proces . voi ce spuneti?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:08, 20 Martie 2010
Cererile de amanare formulate de avocat trebuiesc intotdeauna motivate pentru a fi admise si cand spun motivate ma refer la dovezi ale imposibilitatii prezentarii la termenul de judecata.Ce sa spun 3 termene consecutive este cam mult, mai ales ca discutam de interesul partii pe care o apara, respectiv parte vatamata.In principiu as discuta cu avocatul si as renunta la serviciile sale, este dreptul clientului sa isi apare interesele.
In primul rand, nu exista termenul de "avocat lenes". In cel mai rau caz, Doamna Avocat a fost in imposibilitate de prezentare, dar desigur exista si posibilitatea substituirii, numai cu acordul clientului (poate prietenul Dumneavoastra nu a dorit acest lucru).
Prietenul Dumneavoastra daca este nemultumit de serviciile prestate are la indemana rezilierea unilaterala a contractului de asistenta juridica.
Nu a depus cerere de amanare pentru ca pretenul meu nu a vrut a zis ca mai bine se prezinta el si il audiaza si pe el si pe martori.Acum si pe el il inteleg va dati seama ca dosararele cu acidente auto cu victime sunt lungi si foarte anevoioase si cred ca prietenul meu implineste 2 ani de cand dosarul este pe rol.Acum reziliaza contractul cu avocatul si credeti ca avocatul i va restitui suma de banii inmanata??
banii nu se restituie daca se face rezilierea unilaterala la solicitarea partii reprezentate..ce sa va zic.. ideal ar fi ca prietenul dvs sa ceara maine un termen nou de judecata ptr lipsa de apararedaca nu sa mai cerut asa ceva pana acum
si sa se intereseze care avocat e mai bun si mai serios in bals si chiar daca e mai scump, pe ala sa l angajeze ca isi recupreaza banutii
Va da-ti seama ca a avut incredere in servicile acestui avocat de l-a angajat.Din pacate in dosar nu mai sunt cred ca 2 termene si va ramane in Pronuntare.Ma simnt dezamagit de unii oamenii care nu-si fac cum trebuie meseria.Pana la urma este vorba de banii si timpul unei persoane sa nu mai punem in calcul stresul prin care a trecut prietenul meu...

Alte discuții în legătură

Proces paulika paulika Buna ziua, Un prieten a avut un accident cu vreo 2 ani in urma.Cel care a condus nu a recunoscut,si de atunci e in proces cu Politia,caci pagubitul a fost ... (vezi toată discuția)
Cum se desfasoara un proces? Cmpianu gabriel Cmpianu gabriel Sunt si eu chemat la proces miercuri acuzat de ucider din culpa si vreau sa intreb ce se intampla la prima infatisare la proces, sunt chemat la bara? Oare cat ... (vezi toată discuția)
Amanare pentru angajare avocat... se poate? oltul oltul buna ziua am in proces in care suntem 2 inculpati..suntem deja la al 14-lea termen,de doua ori am ramas in pronuntare dar in fiecare dta a fost repus pe ... (vezi toată discuția)