avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces

Buna ziua,

Un prieten a avut un accident cu vreo 2 ani in urma.Cel care a condus nu a recunoscut,si de atunci e in proces cu Politia,caci pagubitul a fost doar martor.Sa dat sentinta si vinovatul a depus recurs care sa rezolvat acum,dar nu prea intelegem ce scrie...Asta e linkul:[ link extern ] .
Cel mai recent răspuns: paulika , utilizator 13:14, 9 Septembrie 2011
Acela este lincul site-ului instantelor, insa noi avem nevoie de nr . dosarului sau de adresa web exacta, pt a va lamuri...
:ok:
Din moment ce prietenul Dv. a fost doar martor in proces este important de stiut, cel putin , care a fost obiectul cauzei.
Num?r unic dosar: 2155/336/2010
Înregistrat în data de: 25.02.2011
Obiect dosar: infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice (O.U.G nr. 195/2002)
Materia juridic?: Penal
Stadiu procesual: Recurs
Părţi: (editat) : Inculpat

24/03/2011 Amână cauza
Solutie: Amânare la cererea inculpatului pentru angajarea unui apărător ales. Termen la 5 mai 2011.
05/05/2011 Amână cauza
Solutie: Amânare la cererea apărătorului ales al inculpatului fata de lipsa inculpatului. Termen la 16 iunie 2011.
16/06/2011 Amână cauza
Solutie: Amânare fata de lipsa referatului de evaluare. Termen la 8 septembrie 2011.
08/09/2011 Nefondat
Solutie:
Pagina 1

Ultima actualizare: 08.09.2011

Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Poia a avut accident,invulpatul a intrat in masina prietenului meu.Inculpatul nu avea permis,masina era pe italia si nu avea asigurare si era baut.A refuzat recoltarea probelor biologice,ddar prietenul meu nu a primit nici o despagubire
Si cel pagubit si-a ales un avocat,care ia spus ca daca procesul cu Politia se rezolva,o sa ii trimita la bucuresti la Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania si acestia o sa il despagubeasca.Dar nu inteleg cum,deoarece vinovatul nu avea asigurare si nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfãºurarea procesului în fond ºi recurs raul82io raul82io Buna ziua tuturor! Am expus aici mai demult o problema legata de un accident rutier in care am fost implicat. Ideea e urmatoarea: am avut un proces verbal ... (vezi toată discuția)
13,000 euro daune morale pt. lovire si alte violente! kisso kisso S-a intamplat la Judecatoria Oradea.... http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=271&d=MjcxMDAwMDAwMDAxMDU2MDY* (vezi toată discuția)
Un mic sfat va rog, multumesc frumos inout inout Buna ziua, Am o intrebare va rog: Am primit acasa o citatie in calitate de \"parat\": Numãr unic dosar: xxx/xxx/2009 Înregistrat în data ... (vezi toată discuția)