avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocat lenes
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocat lenes

Buna seara.Astazi am vorbit cu un prieten despre cazul sau este parte vatamata intr-un dosar de vatamare corporala rezultat dintr-un acident auto.Si azi am discutat cu el despre ce sa mai intamplat in dosarul lui aflat pe rol la Judecatoria Bals si el mi-a zis ca este foarte nemultumit de avocatul pe care la ales. De 2 termene nu sa mai prezentat la proces si maine are termen si doamna avocat i-a dat un telefon invocand ca nu poate sa se prezinte nici maine..Este corect ??? Pe domnii avocatii cine-i judeca pentru servicile prost prestate. Si toate astea se intampla dupa ce prietenul meu ia achitat integral suma ceruta pentru acest proces . voi ce spuneti?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:08, 20 Martie 2010
suntem in ue
cosminamihaela a scris:

suntem in ue

Este foarte corect,cu obiectia ca pentru multi nu inseamna mare lucru acest fapt.
Nici macar pentru ca un avocat sa inceteze unilateral contractul prin neprezentare,intr-o versiune de-a dreptul"fantasmagorica"
Daca nu se plateste restul de onorariu convenit conform intelegerii dintre parti contractul se considera de drept reziliat.
Exista clienti ( vorbesc la modul general) care incearca sa primeasca prestatia si apoi sa nu achite banii.
Sunt avocati care nu au timp pentru cateva sute de euro sa alerge dupa clienti insolvabili conform actelor.Acestia au bani si masini scumpe pe alte nume, ale unor rude, spre exemplu, dar nu ajuta avocatul cu nimic acest lucru.
Eu cred ca organele competente se pot pronunta pe baza tuturor aspecteleor de fapt si de drept, ceea ce este foarte greu sa facem noi aici.
Asa cum am mai spus, poate ca exista ceva care nu stim.
Din ce zice userul ar avea dreptate, dar este mult prea greu de crezut ca un avocat sa aiba o asemenea atitudine.
Daca analizam nemultumirile oamenilor fata de avocati veti observa ca in doar cca 1% acestia au dreptate din punct de vedere juridic, in litigiile cu acestia...

avocat Claudiu Lascoschi
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Daca nu se plateste restul de onorariu convenit conform intelegerii dintre parti contractul se considera de drept reziliat.
Exista clienti ( vorbesc la modul general) care incearca sa primeasca prestatia si apoi sa nu achite banii.
Sunt avocati care nu au timp pentru cateva sute de euro sa alerge dupa clienti insolvabili conform actelor.Acestia au bani si masini scumpe pe alte nume, ale unor rude, spre exemplu, dar nu ajuta avocatul cu nimic acest lucru.
Eu cred ca organele competente se pot pronunta pe baza tuturor aspecteleor de fapt si de drept, ceea ce este foarte greu sa facem noi aici.
Asa cum am mai spus, poate ca exista ceva care nu stim.
Din ce zice userul ar avea dreptate, dar este mult prea greu de crezut ca un avocat sa aiba o asemenea atitudine.
Daca analizam nemultumirile oamenilor fata de avocati veti observa ca in doar cca 1% acestia au dreptate din punct de vedere juridic, in litigiile cu acestia...

avocat Claudiu Lascoschi

Cu tot respectul,eu cred ca nu trebuie sa mai postati doar pentru a puncta la rating,situatie evidenta pentru toata lumea.
Recunosc,de altfel ca "povestirile" dvs.sunt de-a dreptul "fascinante"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces paulika paulika Buna ziua, Un prieten a avut un accident cu vreo 2 ani in urma.Cel care a condus nu a recunoscut,si de atunci e in proces cu Politia,caci pagubitul a fost ... (vezi toată discuția)
Cum se desfasoara un proces? Cmpianu gabriel Cmpianu gabriel Sunt si eu chemat la proces miercuri acuzat de ucider din culpa si vreau sa intreb ce se intampla la prima infatisare la proces, sunt chemat la bara? Oare cat ... (vezi toată discuția)
Amanare pentru angajare avocat... se poate? oltul oltul buna ziua am in proces in care suntem 2 inculpati..suntem deja la al 14-lea termen,de doua ori am ramas in pronuntare dar in fiecare dta a fost repus pe ... (vezi toată discuția)