avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocat lenes
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocat lenes

Buna seara.Astazi am vorbit cu un prieten despre cazul sau este parte vatamata intr-un dosar de vatamare corporala rezultat dintr-un acident auto.Si azi am discutat cu el despre ce sa mai intamplat in dosarul lui aflat pe rol la Judecatoria Bals si el mi-a zis ca este foarte nemultumit de avocatul pe care la ales. De 2 termene nu sa mai prezentat la proces si maine are termen si doamna avocat i-a dat un telefon invocand ca nu poate sa se prezinte nici maine..Este corect ??? Pe domnii avocatii cine-i judeca pentru servicile prost prestate. Si toate astea se intampla dupa ce prietenul meu ia achitat integral suma ceruta pentru acest proces . voi ce spuneti?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:08, 20 Martie 2010
Eu cred ca se va rezolva problema.Poate sa trimita alt avocat pt substituire.Nu imi pot dea seama ce face in Italia in acest timp, dar poate ca trebuia sa va ganditi ca nu va avea timp...
Cereti prietenului dvs sa rezilieze contractul unilateral,sa solicite restituirea unei parti din onorariu pentru care avocatul nu a intreprins nimic.
Fata de dezinteresul manifestat,aratati-i ca trebuie sa apeleze la serviciile unei persoane serioase care sa il ajute efectiv.Exista foarte multi avocati seriosi si buni profesionisti
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2010
Radu Gabrian, Mediator
din cate stiu,rezilierea produce efecte doar pentru viitor,nu atrage si repunerea partilor in situatia anterioara,deci,daca recomandati cu caldura rezilierea unilaterala,bine ar fi sa recomandati si o modalitate ca clientul sa-si recupereze banii.
cosminamihaela, utilizator
Asta este oricum rezilierea nu mai are nici un efect avand in vedere ca la ultimul termen de s-a dat va ramane cauza in pronuntare.Ca sa nu mai deschid un nou subiect as vrea sa va intreb cum se procedeaza cu recuperarea sumei de bani pronuntata de instanta.Mai pe scurt se poate sustrage inculpatul de la plata sumei de banii din hotararea judecatoreasca ?
ZburleaFlorin, utilizator
Inculpatul va fi urmarit silit de catre partea vatamata.Insa mai intai trebuie ca hotararea sa devina definitiva.
Daca nu are bunuri in propritate nu este vorba de o sustragere.
Se poate face poprire pe salariul inculpatului.

Alte discuții în legătură

Proces paulika paulika Buna ziua, Un prieten a avut un accident cu vreo 2 ani in urma.Cel care a condus nu a recunoscut,si de atunci e in proces cu Politia,caci pagubitul a fost ... (vezi toată discuția)
Cum se desfasoara un proces? Cmpianu gabriel Cmpianu gabriel Sunt si eu chemat la proces miercuri acuzat de ucider din culpa si vreau sa intreb ce se intampla la prima infatisare la proces, sunt chemat la bara? Oare cat ... (vezi toată discuția)
Amanare pentru angajare avocat... se poate? oltul oltul buna ziua am in proces in care suntem 2 inculpati..suntem deja la al 14-lea termen,de doua ori am ramas in pronuntare dar in fiecare dta a fost repus pe ... (vezi toată discuția)