avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocat lenes
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocat lenes

Buna seara.Astazi am vorbit cu un prieten despre cazul sau este parte vatamata intr-un dosar de vatamare corporala rezultat dintr-un acident auto.Si azi am discutat cu el despre ce sa mai intamplat in dosarul lui aflat pe rol la Judecatoria Bals si el mi-a zis ca este foarte nemultumit de avocatul pe care la ales. De 2 termene nu sa mai prezentat la proces si maine are termen si doamna avocat i-a dat un telefon invocand ca nu poate sa se prezinte nici maine..Este corect ??? Pe domnii avocatii cine-i judeca pentru servicile prost prestate. Si toate astea se intampla dupa ce prietenul meu ia achitat integral suma ceruta pentru acest proces . voi ce spuneti?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:08, 20 Martie 2010
Bun in urma discutiei de pe subiectul acesta am discutat cu prietenul meu despre ce-a facut in acest dosar... "A fost angajat la al 2 lea termen a procesorului abia intrase pe rol. A asistat la audierea inculpatului si a martorilor acestora.Apoi a taraganat audierea martorilor din partea parti vatamate adica a zis ca nu are timp sa vina. apoi a fost protesul acela al magistratilor.dupa aceea a cerut el amanarea martorilor parti vatamate ca si-a adus aminte de Rca-u parti vatamate (cam tarziu) 2 termene pentru lipsa de procedura cu asiguratorul sau ceva genu.apoi a asistat la audierea parti vtamate si La revedere..de atuci a plecat in Italia si la lasat cu ochii in soare. Prietenul meu a trebuit sa alerge ca la sfaturile unui avocat trebuia sa depuna niste chitante la dosar mai pe scurt sa justifice suma lucrul pe care avocatul nici macar nu ia zis 2 3 cuvinte .. apoi sau audiat martori in lipsa avocatului si acum mai este un termen.Mentionez ca nu a depus absolut nimic in dosar decat o cere de amanare pana in protestul magistratilor...
eu am inteles ca este vorba de vatamare ca urmare a unui accident auto.domnul sofer nu avea asigurare?din cate stiu,RCA-ul acopera si aceasta categorie de daune,nu doar avariile autovehiculului.si daca este asa si nu spun gresit,despagubirile stabilite de instanta ar trebui sa fie acordate de firma de asigurare partii civile,in limita sumei asigurate.
Da stiu lucrul acesta ca Rca-ul poate acoperi suma ceruta insa conducatorul auto conducea o masina neinmatriculata in Ro mai precis avea numere de Italia,si nu avea asigurare in Ro.
r.gabi a scris:

avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Mai este o chestiune si cea legata de concediu.Sa inteleg ca dvs. apreciati ca avocatul nu are dreptul la concediu?
De aceea spuneam ca nu stim ce fel de cereri a depus...

Eu incerc doar sa induc ideea ca si avocatul este prezumat nevinovat si are si el aceleasi drepturi precum alti oameni...
Din ce zice userul se pare ca ar avea dreptate dar nu se poate stabili cu certitudine acest lucru...

avocat Claudiu Lascoschi

Cum stiti si dvs.,in cazul in care un avocat,pleaca in concediu,formuleaza o cerere de amanare a cauzei,in care specifica cand se rentoarce,solicitand acordarea unui termen dupa acea data.
Cum de la user-singurele noastre informatii-nu avem aceasta precizare,referirea mea s-a "marginit" numai la acest aspect.
Oricine are dreptul la concediu de odihna,cu conditia sa respecte regulile,mai ales cand trebuie sa asiste o parte intr-un proces.

Mai exista si ipoteza in care avocatul mai avea bani de primit.Adesea, acesta este motivul pentru care avocatul nu vine.Adica contractul este reziliat...
Era foarte usor sa se substituie daca ar fi vrut.Ceva s_a intamplat....
ZburleaFlorin a scris:

Buna seara.Astazi am vorbit cu un prieten despre cazul sau este parte vatamata intr-un dosar de vatamare corporala rezultat dintr-un acident auto.Si azi am discutat cu el despre ce sa mai intamplat in dosarul lui aflat pe rol la Judecatoria Bals si el mi-a zis ca este foarte nemultumit de avocatul pe care la ales. De 2 termene nu sa mai prezentat la proces si maine are termen si doamna avocat i-a dat un telefon invocand ca nu poate sa se prezinte nici maine..Este corect ??? Pe domnii avocatii cine-i judeca pentru servicile prost prestate. Si toate astea se intampla dupa ce prietenul meu ia achitat integral suma ceruta pentru acest proces . voi ce spuneti?

in acest caz, aveti posibilitatea sa cereti instantei sa amendeze avocatul chiulangiu.

Alte discuții în legătură

Proces paulika paulika Buna ziua, Un prieten a avut un accident cu vreo 2 ani in urma.Cel care a condus nu a recunoscut,si de atunci e in proces cu Politia,caci pagubitul a fost ... (vezi toată discuția)
Cum se desfasoara un proces? Cmpianu gabriel Cmpianu gabriel Sunt si eu chemat la proces miercuri acuzat de ucider din culpa si vreau sa intreb ce se intampla la prima infatisare la proces, sunt chemat la bara? Oare cat ... (vezi toată discuția)
Amanare pentru angajare avocat... se poate? oltul oltul buna ziua am in proces in care suntem 2 inculpati..suntem deja la al 14-lea termen,de doua ori am ramas in pronuntare dar in fiecare dta a fost repus pe ... (vezi toată discuția)