avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... renuntarea la asistenta juridica a unui avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

renuntarea la asistenta juridica a unui avocat

cum se procedeaza daca doresc sa renunt la serviciile unui avocat? mai exact, care sunt pasii??, nu de alta dar se pare ca avocatul meu ,,tine '' cu partea adversa, asa ca vreau sa renunt la el pana nu este prea tarziu, insa fara sa imi iau un altul
pt. mine e foarte urgent un raspuns
cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: G Maryan , utilizator 19:15, 27 Februarie 2018
Subscriu la varianta de a discuta cu el nemultumirea pe care o aveti.Eu, personal, n-as putea reprezenta un client daca nu as avea cel putin sentimentul care are incredere in mine.Loialitatea trebuie sa fie de ambele parti.
Incercati sa lamuriti cu el.E adevarat ca suntem colegi dar nu putem tolera un comportament dezonorant pentru profesie.
Din pacate, pe acest forum nu cunoastem parerea avocatului in cauza...
Incercati sa discutati concret ce va nemultumeste..poate ca nu ati inteles ce se intampla.
Relatia dintre avocat si client trebuie sa se bazeze pe incredere...
Daca ati achitat un onorariu, este obligat sa se justifice in fata dvs.si sa va informeze cu privire la stadiul dosarului, sanse, riscuri..etc..

av. Ileana Schwarz
Buna Ziua !! Am o intrebare in privinta unui avocat ! Am apelat la serviciile unui avocat caruia i am dat o parte din bani dar presupun ca inca nu a inaintat dosarul in instanta ..Presupun asta pentru ca i am ceeut numar dosar si nu l am primit .Il sun nu raspunde ..In acest caz am pierdut increderea ca m ar reprezenta cu interes in acest dosar ..CUM POT RENUNTA LA SERVICIILE LUI DAR SA MI PRIMESC SI BANII INAPOI ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa ana-bianca ana-bianca Buna ziua! Am si eu o problema! Sotul meu a fost impuscat mortal in cap de catre politie, fiindca a fost confundat cu altcineva, deci nevinovat! Au trecut ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocatul jery jery Buna ziua Va scriu in legatura cu o problema. Sunt parte vatamata intr-un proces penal. Am incheiat un ctr cu un avocat , i-am platit o suma , am primit ... (vezi toată discuția)
Avocat lenes ZburleaFlorin ZburleaFlorin Buna seara.Astazi am vorbit cu un prieten despre cazul sau este parte vatamata intr-un dosar de vatamare corporala rezultat dintr-un acident auto.Si azi am ... (vezi toată discuția)