avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ajutor financiar pentru un cabinet medical
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ajutor financiar pentru un cabinet medical

Ce modalitate legala poate fi folosita pentru ca o persoana fizca sa ajute din fonduri proprii , un cabinet medical privat sa achizitioneze un nou aparat pentru tratament pacienti, in locul celui vechi care s-a defectat.
Cel mai recent răspuns: gabiro , utilizator 16:26, 27 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate face o donatie prin act notarial.
va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile pacientului - la stomatolog gratzielap gratzielap Buna ziua, Am fisa pacient la un cabinet de stomatologie, unde merg de vreo 3 ani, de 4-6 ori pe an (in functie de lucrare). Am avut multe lucrari facute ... (vezi toată discuția)
Microgrant - cmi anca2274 anca2274 Va rog sa-mi spuneti daca un CMI al unui medic ginecolog sau al unui medic de familie poate beneficia de acest microgrant? Dsp-ul nu elibereaza adeverinta, ... (vezi toată discuția)
Infiintare fundatie pentru achizitionare aparatura medicala NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua as dori sa ma ajutati cu urmatoarea speta O fundatie creata pentru sprijinul unui spital, poate printre alte activitati sa achizitioneze aparatura ... (vezi toată discuția)