avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Activitate yojimbo

Activitate yojimbo

Răspuns la discuția e legal_?
am fost convocat pentru a da relatii...iar calitatea nu mi s a precizat. mi s a spus doar ca sunt la stadiul de verificari. intr o sesizare din oficiu cu privire la o dare de mita (plecata de la o petitie anonima)...
Discuție e legal_?
Ieri am fost citat la o unitate de parchet unde mi s a spus ca se fac verificari pt savarsirea unei infractiuni. ce mi s a parut extrem de curios era faptul ca baza legala a activitatilor era un proces verbal de sesizare din oficiu incheiat in urma cu aproape un an pe baza unei petitii anonime. am intrebat si eu cum se poate asa ceva si ce mijloace de proba s au administrat timp de 1 an de zile. nu mi s a raspuns decat ca se fac verificari....
pt mine e cel putin curios...
Răspuns la discuția interceptari
Ieri am fost citat la o unitate de parchet unde mi s a spus ca se fac verificari pt savarsirea unei infractiuni. ce mi s a parut extrem de curios era faptul ca baza legala a activitatilor era un proces verbal de sesizare din oficiu incheiat in urma cu aproape un an pe baza unei petitii anonime. am intrebat si eu cum se poate asa ceva si ce mijloace de proba s au administrat timp de 1 an de zile. nu mi s a raspuns decat ca se fac verificari....
pt mine e cel putin curios...
Discuție interceptari
este sau nu obligat procurorul sa comunice faptul ca au fost interceptate comunicatiile unei persoane in cazul in care se face aplicarea autorizatiilor de interceptare pe 48 ore fara a se mai merge la instanta pentru confirmare? care este baza legala?
Răspuns la discuția termenele substanþiale in dpp/dp
unii avocati sustin ca intrucat termenele se calculeaza pe ore nefacandu-se referire la minute prima ora se considera implinita la ora 9 in exemplul supus analizei
Buna ziua,
Sunt nou pe forum si sper sa ma tratati cu ingaduinta si mai ales sa am poibilitatea sa invat cat mai multe...

Cum curge termenul pe ore in cazul unei retineri a unui minor pe o durată de 10 ore începând cu ora 08.45 AM?