Ieri am fost citat la o unitate de parchet unde mi s a spus ca se fac verificari pt savarsirea unei infractiuni. ce mi s a parut extrem de curios era faptul ca baza legala a activitatilor era un proces verbal de sesizare din oficiu incheiat in urma cu aproape un an pe baza unei petitii anonime. am intrebat si eu cum se poate asa ceva si ce mijloace de proba s au administrat timp de 1 an de zile. nu mi s a raspuns decat ca se fac verificari....
pt mine e cel putin curios...
am fost convocat pentru a da relatii...iar calitatea nu mi s a precizat. mi s a spus doar ca sunt la stadiul de verificari. intr o sesizare din oficiu cu privire la o dare de mita (plecata de la o petitie anonima)...
Da, probabil a existat un denunt si se efectueaza cercetari...organele de cercetare efectueaza lucrari de cercetare, ati putea avea orice calitate...ar trebui sa stiti daca a fost ceva prin care dvs. sa va fi implicat in mod direct sau indirect in aceasta situatie. Asta pentru a putea anticipa cam pe ce pozitie va situati cand veti merge acolo si sa va pregatiti o anume aparare.Ati putea fi insa si simplu martor..poate ati lucrar in acea unitate unde a fost fapta comisa. In orice caz, bine ar fi , daca va permiteti , sa nu va prezentati singur ci cu un avocat, in caz ca veti da vreo declaratie.
Denunt anonim?
alinaaa
:training: cum poate fi "dat in gat" cineva care a falsificat o semnatura si stampila fara sa se prinda nimeni cine i-a facut-o? sa presupunem ca hartia ... (vezi toată discuția)
Interceptari
yojimbo
este sau nu obligat procurorul sa comunice faptul ca au fost interceptate comunicatiile unei persoane in cazul in care se face aplicarea autorizatiilor de ... (vezi toată discuția)
Calomnie
costicacostelus
Am un prieten politist impotriva caruia a fost depusa o petitie anonima.Aceasta , fiind anonima , este legal sa fie inregistrata ca reclamatie(cu R)?In ... (vezi toată discuția)