buna seara!
am si eu niste credite de la BCR si Bancpost in valoare de 500 de milioane vechi luate pe PFA!
la aproape 2 ani de la obtinerea creditului am facut un infarct si nu pot sa mai muncesc!
deci am intrat i incapabilitate de a mai achiata ratele!
acum cateva zile mi-o venit acasa niste plicuri de la bancile respective ca trebuie sa achit intreaga suma de bani daca nu se incepe executarea silita!
eu nu am casa pe numele meu , e pe numele mamei mele, masina pe numele baiatului care are 19 ani .... deci nu am nimik pe numele meu decat facturile de la electrica!
va rog sami spuneti si mie ce mi se poate intampla. va multumesc!
am sunat la controlul de frontiera si mi-au zis ca poa so trimita dar nunmai din consulatul romaniei in berlin da sar putea ca numai la aeroportul de pe care se pleaca. ceparer aveti?
buna seara!
am si eu o problema in legatura cu un copil! sotul meu este plecat in germania si vreau sa plec si eu dupa el impreuna cu copliul nostru in varsta de 1 an!
stiu ca imi trebui procura dar ceea ce vreau sa aflu e daca sotu poate sa-mi trimita procura prin fax?! si daca da ce trebuie sa mai fac? va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!
va multumesc anticipat