avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credite la banca
Discuție deschisă în Executare silită

credite la banca

buna seara!
am si eu niste credite de la BCR si Bancpost in valoare de 500 de milioane vechi luate pe PFA!
la aproape 2 ani de la obtinerea creditului am facut un infarct si nu pot sa mai muncesc!
deci am intrat i incapabilitate de a mai achiata ratele!
acum cateva zile mi-o venit acasa niste plicuri de la bancile respective ca trebuie sa achit intreaga suma de bani daca nu se incepe executarea silita!
eu nu am casa pe numele meu , e pe numele mamei mele, masina pe numele baiatului care are 19 ani .... deci nu am nimik pe numele meu decat facturile de la electrica!
va rog sami spuneti si mie ce mi se poate intampla. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 22:35, 10 Mai 2010
nimic. or sa incerce executarea silita din venituri prezente si viitoare.
daca mama dvs e mai in varsta sa treaca acea casa pe numele baiatului, sa n-o mosteniti curand, ca ramaneti fara ea
o asigurare pt aceste credite ati incheiat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca ! SebastianDiesel SebastianDiesel Buna seara, Mama unei pretene are o problema, in 2007 a luat un credit de 6000ron de la BCR, pe 5 ani, a platit 2,5-3 ani nu mai stiu exact, dupa care a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca dodorel62 dodorel62 Daca am contactat un credit bancar de la o anumita banca pentru a-mi cumpara anumite bunuri si la acel moment cand am luat creditul aveam un salariu mare iar ... (vezi toată discuția)
Executare silita burtescu burtescu Buna ziua ,am o intrebare la care as dori un raspuns cat se poate de rapid .In urma cu 5 ani am facut un imprumut la BCR la care am platit pana acum ... (vezi toată discuția)