avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna ziua ,am o intrebare la care as dori un raspuns cat se poate de rapid .In urma cu 5 ani am facut un imprumut la BCR la care am platit pana acum aproape 3 ani dupa care situatia mea materiala sa inrautatit si nu am mai avut posibilitati de plata .Am inceput sa primesc nenumarate somatii de plata de la eos ksi de 2 ani ,tin sa mentionez ca am un apartament pe numele meu dar care este girat in banca pentru un credit al fratelui meu pe o perioada de 20 ani.Ce vreau sa va intreb este daca in cazul unei executari silita eos ksi poate executa apartamentul sau nu.Avand in vedere perioada destul de mare de cand nu am mai efectuat nici o plata ma intreb de ce oare nu au actionat pana acum?Va multumesc
Cu respect .
Cel mai recent răspuns: ContSters96613 , utilizator 00:27, 20 Iulie 2009
Executarea fara instanta este neconstitutionala(mai intai se face o notificare in care se arata modul de calcul al penalitatilor,va cheama la sediul firmei,va da un termen,si apoi asteapta 15 zile ,dupa care va actioneaza in instanta). Puteti plati si dupa ce ati ajuns in instanta.Cand au hotarare definitiva trec la executare silita.
Eu opinez ca or sa treaca direct la executarea silita, bineinteles cu incuviintarea instantei.
Sfatul meu este sa luati legatura cu banca sau eos ksi si sa incercati o reesaloare a debitului!
Se uziteaza foarte mult de aceasta procedura in aceste vremuri...
Altfel riscati sa ramaneti fara casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme societate recuperari creante melo melo AM LUAT UN CREDIT de la citi bank in martie 2006,urma sa-l platesc in 4 ani,din octombrie 2006 n-am mai platit nimic din motive financiare .CE se poate ... (vezi toată discuția)
Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante raduilea raduilea Buna, doresc a va adresa o problema. Tatal meu a luat in anul 2004 un credit de la BCR ptr achizitia de electrocasnice, el fiind pensionar. La cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Nu pot plati creditul urmatoarele 6 luni-ce va face societatea recuperatoare? bgeorge bgeorge In luna iulie 2008 am luat un credit de la BCR in valoare de 3000 euro. Am platit ratele pana in luna octombrie,dar din cauza ratei destul de mari,si pierderea ... (vezi toată discuția)