avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme societate recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme societate recuperari creante

AM LUAT UN CREDIT de la citi bank in martie 2006,urma sa-l platesc in 4 ani,din octombrie 2006 n-am mai platit nimic din motive financiare .CE se poate intampla,eu n-am mai luat legatura cu ei de atunci doar am primit scrisori de la eos cu somatii de plata?
Cel mai recent răspuns: adrian32 , utilizator 15:04, 17 Martie 2009
Te poti astepta la ce e mai rau,direct proportional cu quantumul creditului.Daca pana in luna octombrie 2009 nu se incepe executarea silita,dreptul de a-si recupera creanta se prescrie(3 ani de la ultima plata-octombrie 2006)
Buna ziua!

Am contractat cateva creditede la BRD, BANC POST SI BCR
Am platit ca un bun platnic, dar acum, am ramas fara servici si nu pot acoperi cheltuielile.
Am primit telefoane de la EOS KSI despre un ultimatum de plata, le-am spus situatia si pe dansii nu-i intereseaza aceasta situatie.
Nu inteleg cum de a ajuns dosarul meu in mana EOS KSI, cand eu am avut contract cu bancile respective si in contract nu este specificat numele EOS KSI.
Va rog sa-mi spune-ti ce trebuie sa fac in acest caz in care eu nu mai am un venit.
Am incercat sa-i rog sa imi inghete creditul pana la gasirea unui loc de munca, dar dansii au spus ca nu pot face asa ceva, dar in schimb primesc telefoane si la ora 21 seara si cu nr privat.
M-am saturat de acest stres si va rog sa ma invatati ce trebuie sa fac.
Va multumesc!
Ce inseamna executare silita, daca omul nu a girat decat cu adeverinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

.. somatie firma de recuperari creante.. ce sa fac? nady28 nady28 Am facut un credit pe 3 ani la BRD pe numele meu in 2007 pt altcineva cu conditia ca el sa plateasta ratele bancare; il stiam de buna credinta si cu ratele la ... (vezi toată discuția)
Executare silita burtescu burtescu Buna ziua ,am o intrebare la care as dori un raspuns cat se poate de rapid .In urma cu 5 ani am facut un imprumut la BCR la care am platit pana acum ... (vezi toată discuția)
Proces cu firma de recuparari creante mariusgrigoriu mariusgrigoriu buna. am luat un credit de la BRD in 2005 de vreo 4500E. am platit doar o parte, BRD a cesionat contractul catre EOS KSi care ma tot suna si ma ameninta de ... (vezi toată discuția)