Buna ziua.
Ma numesc Sorin si am si eu o intrebare la dumneavoastra.
Locuiesc in cartierul ANL Brancusi cu contract de inchiriere la Directia de Administrare a Fondului Locativ Sector 6.
Exista un contract de inchiriere intre mine si Directie si doresc sa-i fac prietenei mele buletin pe adresa unde locuim impreuna. Mi-au spus ca nu se poate deoarece nu este ruda de gradul I si nu au cum sa ma ajute. Mentionez ca acum 2 ani si jumatate au operat in cartea de imobil si la aceasta adresa figureaza 2 persoane precum si la cotele de intretinere.
Ei imi spun ca prietena mea locuieste ilegal si ca nu pot sa-mi dea o anexa la contractul de inchiriere precum ca locuieste aici.
Buna ziua.
Ma numesc Sorin. Am fost angajat pana in data de 31.03.2010 la firma Catavencu S.A. Am fost disponibilizat conform contractului de munca la nivel pe ramura. Cartea de munca nu mi se da deoarece nu am facut lichidarea cu firma, dar firma nu mi-a platit salariul pe luna Martie+ cele compensatorii conform notificarii cu privire la intentia de a proceda la disponibilizari colective din 20 ianuarie 2010. Au fost parcusi toti pasii referitori la disponibilizare. Ei ma cheama acum sa imi fac lichidarea si sa-mi dea cartea de munca.
Intrebari :
1. In momentul in care eu semnez foaia de lichidare nu inseamna ca renunt la toate drepturile salariale ?
2. Ce pot face sa-mi pot recupera cartea de munca deoarece eu m-am angajat intre timp si-mi trebuie la noul loc de munca.
3. Cum imi pot recupera banutii, am muncit pentru ei si nu imi permit sa ma judec cu ei deoarece nu am bani.