avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare in spatiu

Buna ziua.
Ma numesc Sorin si am si eu o intrebare la dumneavoastra.
Locuiesc in cartierul ANL Brancusi cu contract de inchiriere la Directia de Administrare a Fondului Locativ Sector 6.
Exista un contract de inchiriere intre mine si Directie si doresc sa-i fac prietenei mele buletin pe adresa unde locuim impreuna. Mi-au spus ca nu se poate deoarece nu este ruda de gradul I si nu au cum sa ma ajute. Mentionez ca acum 2 ani si jumatate au operat in cartea de imobil si la aceasta adresa figureaza 2 persoane precum si la cotele de intretinere.
Ei imi spun ca prietena mea locuieste ilegal si ca nu pot sa-mi dea o anexa la contractul de inchiriere precum ca locuieste aici.

Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sorin241976 , utilizator 12:25, 13 Septembrie 2010
cei de la politie ce va zic?
dvs vreti sa-i faceti numai buletin sau sa o treceti in contractul dvs? este o diferenta.
sa-i fac buletin
Dar cei de la politie mi-au spus ca nu ai pot face buletin deoarece nu sunt proprietar si le trebuie un act

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant adrianacojocaru84 adrianacojocaru84 buna ziua ,Ma numesc cojocaru adriana din craiova, sunt casatorita si avem un copil de 3 ani,cu toti stam cu chirie intr-un apartament cu 2 camere.dar nu avem ... (vezi toată discuția)
Act de indentitate la un domiciuliu in chirie ionel14 ionel14 Am o ruda si doreste sa vina sa locuiasca in capitala intr-un apartament al meu, persoana in cauza doreste sa ii fac un act de identitate la locatia respectiva ... (vezi toată discuția)
Contract anl elf14 elf14 Buna ziua. Am un contract de inchiriere, pe numele meu, pentru un apartamant ANL. La acea data eram singura. Recent, m-am casatorit, am luat numele sotului si ... (vezi toată discuția)