avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract ANL
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract ANL

Buna ziua. Am un contract de inchiriere, pe numele meu, pentru un apartamant ANL. La acea data eram singura. Recent, m-am casatorit, am luat numele sotului si locuim impreuna in acest apartament. Contractul de inchiriere se poate modifica astfel incat sa fie trecut si sotul? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elf14 , utilizator 14:09, 1 Februarie 2018
Trebuie sa mergeti la Primarie/Consiliul local (repezentantii statului in teritoriu), adica cei care v-au intocmit contractul de inchiriere. Discutati si probabil ca cererea dvs. se va aproba. Se va "umbla" si la valoarea chiriei.
Sotul trebuie trecut in Cartea de imobil si efectuata mutatia la org. de politie.
Succes!
Multumesc pentru raspuns. El este trecut deja in fisa locativa, are viza de flotant pe cartea de identitate cu adresa de aici, inca de anul trecut, chiria o platim corespunzator :), insa cei de la Primarie nu vor sa modifice contractul, ci doar sa il treaca in continuare in fisa locativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare compensatie chirie mapn elf14 elf14 Buna ziua. De anul acesta locuiesc in chirie intr-un apartament anl, titularul de contract fiind logodnica mea, eu fiind trecut doar in fisa locativa, anexa la ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant adrianacojocaru84 adrianacojocaru84 buna ziua ,Ma numesc cojocaru adriana din craiova, sunt casatorita si avem un copil de 3 ani,cu toti stam cu chirie intr-un apartament cu 2 camere.dar nu avem ... (vezi toată discuția)
Domiciliul dupa divort dory61 dory61 Buna seara, Va rog foarte mult,sa ma lamuriti intr-o problema.Eu sunt in divort cu sotul meu.Amandoi suntem la a doua casatorie.Nu avem copii impreuna si ... (vezi toată discuția)