as dori sa explic mai bine problema acelui precontract sau ante-contract,casa pentru care urmeaza a se face acesta nu mai exista ca si imobil locuibil,ci doar ca teren construibil,dar in actul existent de vanzare cumparare pe care il am este trecuta casa de locuit cu nr de camere,etc.se poate face astfel ante-contract pe baza actului de vanzare cumparare pe care l-am facut la dobandirea imobilului si tot ceea ce este inclus in acesta precum si cadastru sau mai trebuie facut si altceva pentru a demonstra ca nu mai exista casa,ci doar terenul?
va rog frumos sa imi raspundeti cat mai urgent posibil la urmatoarea intrebare:tatal meu a cumparat un imobil dar vrea sa imi faca mie prin notariat act astfel incat sa pot vinde.Problema este ca acel imobil este trecut in acte ca si casa locuibilacu teren,dar acea casa a fost distrusa in urma unui incendiu si a ramas doar terenul.Am gasit un cumparator pentru acel teren,dar as vrea sa stiu daca mai trebuiesc la intocmirea unui precontract in care cumparatorul vrea sa ofere o anumita suma din pretul vanzarii,decat cel de vanzare-cumparare pe care il am si imputernicirea aceea de la notar.Va multumesc anticipat.