avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... precontract vanzare-cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

precontract vanzare-cumparare imobil

va rog frumos sa imi raspundeti cat mai urgent posibil la urmatoarea intrebare:tatal meu a cumparat un imobil dar vrea sa imi faca mie prin notariat act astfel incat sa pot vinde.Problema este ca acel imobil este trecut in acte ca si casa locuibilacu teren,dar acea casa a fost distrusa in urma unui incendiu si a ramas doar terenul.Am gasit un cumparator pentru acel teren,dar as vrea sa stiu daca mai trebuiesc la intocmirea unui precontract in care cumparatorul vrea sa ofere o anumita suma din pretul vanzarii,decat cel de vanzare-cumparare pe care il am si imputernicirea aceea de la notar.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 22:17, 11 Mai 2010
antecontractul nu este obligatoriu.
scrieti clar, ce intrebare aveti de fapt???
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
MYRA CIMPEAN , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere antecontract de vanzare Oanamares Oanamares In urma cu 4 ani si 6 luni a fost autentificat un antecontract de promisiune de vanzare cu termen peste o luna de la perfectare,dar si o procura prin care ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare imobil laura_agapy laura_agapy SE POATE VINDE O PARTE DIN IMOBIL DACA NU AVEM CADASTRU SI INTABULARE? (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare imobil elle77 elle77 am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta; intentionez sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar si agentia imobiliara vrea sa facem un precontract ... (vezi toată discuția)