avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prescriere antecontract de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prescriere antecontract de vanzare

In urma cu 4 ani si 6 luni a fost autentificat un antecontract de promisiune de vanzare cu termen peste o luna de la perfectare,dar si o procura prin care vanzatorii imputerniceau pe cumparator sa semneze in numele lor actul de dezmembrare al imobilului si terenului. Am inteles ca vanzatorii au oferit aceeasi procura si fiului lor. Desi cumparatoarea s-a ocupat de obtinerea actelor de proprietate, finalizate de curand, fiul vanzatorilor le-a sustras.
Desi in antecontract, vanzatorii promitenti au recunoscut ca au primit suma integrala de la cumparator, acestia pretind acum si alti bani.
Va rog sa imi raspundeti: Precontractul este prescris? Dupa cum am mentionat si neavand cunostinta de ce,acesta a avut termen de incheiere a contractului de vanzare-cumparare dupa o luna, dar actele de proprietate s-au perfectat acum, dupa peste 4 ani.
Care sunt pasii de urmat in continuare?
Cel mai recent răspuns: Oanamares , utilizator 15:45, 19 Decembrie 2013
M-am lamurit. Rog moderatorii sa inchida acest subiect. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere scrisa de mana cu martori dana.mica@outlook.com dana.mica@outlook.com Buna ziua, Doresc sa achizitionez o locuinta pe numele baiatului care va implini 18 ani in luna iunie 2020. Pentru aceasta vreau sa inchei o intelegere scrisa ... (vezi toată discuția)
Notarea promisiunii in cartea funciara SaraK SaraK Buna, Am o nelamurire legata de urmatoarele clauze dintr-un contract de rezervare: [i]4.1 Promisiunea nu va fi notată în Cartea Funciară. În cazul ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare lot teren andreijianu andreijianu Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutorul dvs. in privinta unei probleme, treaba sta cam asa: - vreau sa cumpar un teren aflat in spatele curtii mele ... (vezi toată discuția)