avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VANZARE CUMPARARE IMOBIL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VANZARE CUMPARARE IMOBIL

SE POATE VINDE O PARTE DIN IMOBIL DACA NU AVEM CADASTRU SI INTABULARE?
Cel mai recent răspuns: laura_agapy , utilizator 12:53, 28 Noiembrie 2012
se poate prin instanta, in baza unui precontract de vanzare cumparere
este mai ieftin
se poate incheia in cazul dv un antecontract de vanzare-cumparare si apoi cumparatorul sa obtina o hotarare care sa tina loc de act autentic in instanta.
MAI EXACT CE TREBUIE SA FAC?? NU MA PRICEP.ESTE VORBA DE MAMA MEA CARE VREA SA-MI VANDA PARTEA EI DIN CASA PARINTEASCA.UNDE TREBUIE SA MERG CU MAMA?LA NOTAR PENTRU PRECONTRACT SAU IN INSTANTA SE FACE PRECONTRACTUL??
ESTE VORBA DE CASA PARINTEASCA,TATAL A MURIT.FRATELE MEU A MURIT SI EL ACUM.AM RAMAS DOAR EU,MAMA CUMNATA SI NEPOATA DUPA FRATE.MAMA SE INTELEGE FOARTE RAU CU CUMNATA EI,SI-A ADUS IN CASA MAMEI MELE UN BARBAT.MAMA NU MAI POATE SUPORTA,VREA SA-MI VANDA PARTEA EI DIN CASA DAR NU AVEM CADASTRU SI INTABULARE, ..VREA SA-MI FACA REPEDE ACT PE CASA PENTRU CA E F BOLNAVA SI NU STIE DACA VA TRAI PANA LA ANUL VIITOR CAND VOM FACE CADASTRU SI INTABULARE.PT CA AVEM PROBLEME CU TERENUL(CURTEA ) IN ACTUL CASEI ESTE TRECUT 187 MP SI IN REALITATE SUNT 400 MP,ABIA IN IANUARIE INCEPE PROCESUL PENTRU TERENUL IN PLUS,NU CREDE CA MAI REZISTA PANA TERMINAM CU INTABulare si cadastru.SE POATE FACE CEVA REPEDE ACUM SI CAT NE-AR COSTA SI UNDE TREBUIE SA FACEM PRECONTRACT LA NOTAR SAU IN INSTANTA?
:ban: Avertisment moderator!

Stimat forumist @laura agapy,

Vă rog să nu mai scrieți cu majuscule mesajele postate. În lumea virtuală, este ca și cum ați țipa la auditoriu.

Vă mulțumesc,
Moderator,
Andrei Grigoriu

Alte discuții în legătură

Actul de donatie se poate sparge? laura_agapy laura_agapy AM O INTREBARE MAI DIFICILA .DE ACEEA TREBUIE SA EXPLIC MAI MULT.IN CASA PARINTILOR MEI AM LOCUIT ATAT EU CAT SI FRATELE MEU CU SOTIA LUI.TATAL NOSTRU A MURIT ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare imobil coproprietari laura_agapy laura_agapy se poate face un antecontract de vanzare-cumparare pe partea mea din imobil daca sunt copropietari pe imobil si daca nu avem cadastru si intabularea? (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin proprietar ? Stelian Brotea Stelian Brotea Buna ziua, Dupa decesul tatalui eu si sora mea am renuntat in favoarea mamei, pentru a face succesiunea. Avem un teren intravilan de 1900 mp + casa, din care ... (vezi toată discuția)