avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Activitate ionelc

Activitate ionelc

Discuție cass
In2011 eu am fost angajat si sotia nefiind angajata si neavind nici un venit am trecut o coasigurata,si in 2011 ia m facut un depozit la termen pe 6 luni pe numele ei dupa 6 luni depozitul a fost lichidat si luna aceasta a venit instiintare ca are de platit cass pe 2011,va rog frumos ma puteti lamuri ,si daca are de platit pe ce perioada si de ce.
Răspuns la discuția Carte de munca inchisa cu greseli
Multumesc frumos pentru raspuns.
Am lucrat la o societate X cu contract pe perioada nedeterminata din data de 30-03-2009 pana la30-04-2010 cind mi-a incetat contractul de munca prin concediere conf.art.65(1).Dupa ce am scos cartea de munca de la ITM am vazut ca aveam trecute in carte doua perioade de suspendat CM conf. art.54 pt.concediu fara plata odata 30 de zile si a doua 26 de zile fara ca eu sa fi semnat ceva si 30 zile de invoiri care este corect.Am incercat sa i-au legatura cu Dna de la societate am lasat nr de telefon dar nu am primit nici un raspuns.Problema este ca nu stiu daca mai am dreptul la somaj si daca nu e prea tirziu sa mai fac ceva.Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti ce sa fac.