avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cass
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cass

In2011 eu am fost angajat si sotia nefiind angajata si neavind nici un venit am trecut o coasigurata,si in 2011 ia m facut un depozit la termen pe 6 luni pe numele ei dupa 6 luni depozitul a fost lichidat si luna aceasta a venit instiintare ca are de platit cass pe 2011,va rog frumos ma puteti lamuri ,si daca are de platit pe ce perioada si de ce.

Alte discuții în legătură

Contributie la cass datorita unui venit din dobanda bancara aby75 aby75 Buna ziua, Nici eu si nici sotia nu realizam nici un fel de venit. Sotia este asigurata CASS (platind lunar contributia) iar eu sunt co-asigurat. In iulie ... (vezi toată discuția)
Cass - asigurat sau coasigurat? balisdanconstantin balisdanconstantin Buna ziua ! In ultimi 5 ani am o perioada de 16 luni in care nu am platit .Cit trebuie sa platesc ? Asigurat sau coasigurat? sotiia mea va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Impozit cass persoana coasigurata,dar cu depozit bancar la termen! Marox83 Marox83 Buna ziua,am si eu niste nelamuriri,in anul 2010 luna mai am decis sa platesc contributia CASS prin plata directa eu nefiind angajat,am efectuat plata directa ... (vezi toată discuția)