avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca inchisa cu greseli
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca inchisa cu greseli

Am lucrat la o societate X cu contract pe perioada nedeterminata din data de 30-03-2009 pana la30-04-2010 cind mi-a incetat contractul de munca prin concediere conf.art.65(1).Dupa ce am scos cartea de munca de la ITM am vazut ca aveam trecute in carte doua perioade de suspendat CM conf. art.54 pt.concediu fara plata odata 30 de zile si a doua 26 de zile fara ca eu sa fi semnat ceva si 30 zile de invoiri care este corect.Am incercat sa i-au legatura cu Dna de la societate am lasat nr de telefon dar nu am primit nici un raspuns.Problema este ca nu stiu daca mai am dreptul la somaj si daca nu e prea tirziu sa mai fac ceva.Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: ionelc , utilizator 22:06, 12 Mai 2010
Daca nu avet cereri de CFS si ati semnat condica pe toata peroada de activitate sesizati ITM (Inspectoratul teritorial de munca care poate efectua verificari in acest sens si poate dispune corectiile necesare.
In situatia in care in perioada mentionata in fapt ,ati prestat activitate,sesizati oficial ITM,care poate dispune indreptarea erorilor operate in carnetul dvs de munca
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional de suspendare pt. "invoit" ? oti oti In cazul "invoirilor" adica salariati care nu mai au zile de concediu dar imi vin cu cereri de invoiri pentru diverse probleme personale... suntem obligati ... (vezi toată discuția)
Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime in munca / carte de munca LBLucianBogdan LBLucianBogdan M-am angajat la o societate in 2007 si am lucrat acolo pana in 2020. La plecare am primit adeverinta cu vechimea din 2011 pana in 2020. Am solicitat ... (vezi toată discuția)