Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →
In cazul "invoirilor" adica salariati care nu mai au zile de concediu dar imi vin cu cereri de invoiri pentru diverse probleme personale... suntem obligati sa facem acte aditionale de suspendare a contractelor de munca si sa le inregistram la ITM? chiar pentru doua sau trei zile de invoit ?
Am fost obligati dupa un control sa facem aceste acte aditionale retroactiv pentru o saptamana de "invoit" in anul 2006 in cazul mai multor salariati -a momentul respectiv acestia nu au facut cerere scrisa ci doar au fost pontati-mai mult salariatii au lichidat demult (nici nu am cum sa-i contactez ca sa faca acele cereri de invoiri in baza carora sa inregistrez actele aditionale de suspendare) iar cartile de munca sunt inchise.#-o
problema mea este ca nu mai am cum sa gasesc acele persoane dupa 2 ani ca sa-mi scrie de mana cererile in baza carora sa pot inregistra acte aditionale de suspendare
problema mea este ca nu mai am cum sa gasesc acele persoane dupa 2 ani ca sa-mi scrie de mana cererile in baza carora sa pot inregistra acte aditionale de suspendare