avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal concediu fara plata

buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o pres. o cerut concediu fara plata den data de 18.01.2010- 22.01.2010 am facut decizie la itm dar nu stiu cum se inregistreaza in revisal, multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 7 Februarie 2012
Nu se inregistreaza in revisal.
si la revenirea din concediu fara plata ce acte trebuie sa mai fac? multumesc
Nu se inregistraza in Revisal si pentru ce ati facut decizia?
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2010
Angela D, Consultant resurse umane
Pentru concediu fara plata nu este nevoie de decizie, este suficienta cererea salariatului. Zilele de CFS sau absente nemotivate se contabilizeaza si se consemneaza in carnetul de munca la sfarsitul fiecarui an sau la incetarea contractului.
Sa ne raspunda pentru ce a facut decizia,decizie care este inregistrata la ITM.

Alte discuții în legătură

Cfp se inregistreaaza in revisal cf h.g 500/2011? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa stiu si eu 1. concediile fara plata a angajatilor se inregistreaza in Revisalul cel nou? 2.se inregistreaza ca si suspendare? 3.se ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata micon micon Buna seara. As dori sa stiu daca o cerere de invoire (concediu) fara plata se transmite si se inregistreaza de catre angajator la ITM sau in alta parte, cu ... (vezi toată discuția)
S-a uitat declararea incetarii cim Anca114 Anca114 Buna ziua. Contabilul a uitat sa depuna incetarea cartii de munca a unui salariat de aproape 3 luni. Cum se poate indrepta greseala ? Se pot anula de ... (vezi toată discuția)