Buna ziua.
Contabilul a uitat sa depuna incetarea cartii de munca a unui salariat de aproape 3 luni.
Cum se poate indrepta greseala ? Se pot anula de asemenea si datoriile catre stat ce s au strans in aceste aproape 3 luni plus penalizari si dobanzi ?
Multumesc.
Am inteles.
Deci trebuie sa puna in revisal demisia semnata acum 3 luni si se vor stinge automat platitle care trebuie sa le faca firma catre stat si penalizarile ? Sau trebuie facuta o cerere separata pentru acestea ?
De asemenea, exista posibilitatea ca firma sa plateasca vre o amenda pentru ca sa uitat declararea ?
Va multumesc mult !
Wow .....
Stiti daca acel termen este mai mare de 3 luni ?
Asa decat sa Iau amenda 8000 ron mai bine platesc cim si asta e ... pierderea mea , neatentia mea .
Sa inteleg ca nu exista posibilitatea sa scap fara amenda daca inregistrez demisia acum ?
Incetarea c.i.m. se transmite in REVISAL la data incetarii contractului individual de munca/la data luarii la cunostinta a evenimentului ce a determinat, in conditiile legii, incetarea contractului individual de munca.
Eu as merge pe alta varianta, bineinteles daca salariatul este de acord, sa depuna o noua solicitare de incetare a c.i.m. si , totodata, cerere de CFP pentru perioada respectiva pana la incetare c.i.m.