avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate tapleau

Activitate tapleau

Răspuns la discuția cum pot demola o casa?
imobilul este mentionatin contractul de vinzare-cumparare,este intabulat si doresc sa construiesc ocasa in locul clei vechi,terenul are 1000mp. dar casa este foarte veche, ara gauri in pereti si o sustine citeva popice.doresc daca se poate sa o demolez fara autorizatie si sa construiesc alta aproximativ pe acelasi loc.am inteles ca dupa doi ani se va recunoaste noua casa fara autorizatia,care ar fii regula? va multumesc!
Răspuns la discuția cum pot demola o casa?
cum dovedesc ? ruinarea edificiului,chiar nu se poare locui;are gauri in pereti.va multumesc!
detin o casa care nu mai poate fi locuita, cum pot sa o demolez(sau sa scap de ea),trebuie autorizatie?sau se poate si altfel. ?
Răspuns la discuția un sfat va rog.
dar daca contractil contine si clauza de intretinere schimba cu ceva ?
atunci care ar fii actul cel mai onvenabil pentr u ambele parti . va multumesc pentru informare.
Discuție un sfat va rog.
parinti au proprietate la tara vor sa i mi dea mie printr o forma in care la batrinete sa nu fie nevoiti sa stea pe drunuri in caz de ceva probleme,eu nu vreau un act prin care sa nu fiu sigur ce pot ramine fara proprietate,in caz ca se supara ei in timp .care ar fii cel mai potrivit act pentr u ambele parti.eu vreau sa construiesc o casa ,si nu vreau sa se intimple ceva va rog ajutatima va multimesc.
ce misto eu o sa fiu ,,proprietar,,cindva, lasind gluma la o parte eu nu a m nici un drept chiar daca platesc acea locuinta?#-o si pe deasupra mai si construiesc o casa,:((
adica eu platesc casa cu o suma parintilor mei prin contractul de vinzare cumparareder se mai adauga si aceste clauze,eu pot construi sau modifica casa dupa bunul meu plac sper sa ma intelegeti,multumesc.
va multumesc pentru raspuns. notarul a spus ca pentr u tot ce fac in acea curte trebuie acordul parintilor(demolez,,construiesc),se poate anula si daca in contract se trece o suma ca plata?

buna seara .va rog sa ma ajutati,parinti mei au o proprietate pe care vor sa mi-o dea mie printrun contract de vinzare cumparare cu uzurfruct viaget si clauza de intretinere .intrebarea este daca se poate razgindi peste citiva ani si ce drepturi au fiecare eu am inteles ca nu pot ,,bate un cui ,, fara acordul lor . va multumesc.