Multumesc mult ptr detalii! as mai avea o intrbare. cheltuielile de judecata la data pronuntarii sentintei erau de 1200 lei. am inteles ca trebuie platite intrun anumit termen de la data eliberarii (ispasirii pedepsei). care e acest termen. de cand se calculeaza penalitati ptr neplata?
este vorba de o persoana care isi incheie pedeapsa in 22 februarie 2011. pedeapsa a fost de 5ani. asta inseamna ca nu beneficiaza de somaj. dar ce serviciu se ocupa de problemele de reintegrare a fostilor detinuti? sub incidenta caror legi cad?
Buna seara,
Detinutii care au lucrat pana in momentul arestarii (in speta 24 de ani), in momentul eliberarii in urma ispasirii pedepsei, beneficiaza de ajutor de somaj? daca da, ce acte sunt necesare, in cat timp de la data eliberarii trebuie depuse, unde trebuie sa se adreseze (AJOFM, Serv. de Probatiune?) multumesc anticipat!
buna seara,
am 43 de ani, sunt singura, locuiesc impreuna cu parintii, am 20 de ani de munca, studii superioare, sunt in somaj pana in 21 dec. 2010. avand in vedere ca nu am reusit sa-mi gasesc un loc de munca pot beneficia de ajutor social? daca da, care este procedura? ce acte si unde trebuie sa le depun si in ce perioada? va multumesc anticipat. o seara placuta!
Dar daca expertiza este ceruta de judecator? "...Dispune efectuarea de expertize in domeniile ‘’Evaluare Constructii’’ si ‘’Topografie Cadastru’’ pentru evaluarea bunurilor si intocmirea propunerilor de lotizare, urmand ca expertiza centralizatoare sa fie efectuata de expertul in ‘’evaluare constructii’’." Cam care ar fi cuantumul unei astfel de expertize? Va multumesc!