avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... in ce conditii se acorda ajutor social?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

in ce conditii se acorda ajutor social?

buna seara,
am 43 de ani, sunt singura, locuiesc impreuna cu parintii, am 20 de ani de munca, studii superioare, sunt in somaj pana in 21 dec. 2010. avand in vedere ca nu am reusit sa-mi gasesc un loc de munca pot beneficia de ajutor social? daca da, care este procedura? ce acte si unde trebuie sa le depun si in ce perioada? va multumesc anticipat. o seara placuta!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:05, 17 Decembrie 2010
daca vb de venitul minim garantat, daca parintii au pensie , nu puteti primi pt ca locuiti si va gospodariti impreuna
daca ati fi persoana singura, ati avea dreptul doar la 108lei
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familie monoparentala RAMOnaBC RAMOnaBC buna.sunt divortata din 2006 ,am un copil de 3 ani si locuiesc cu parintii.o sa intru in somaj din luna decembrie.beneficiez de ajutorul pt fam ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns rapid (pensia de intretinere) multumesc maria_madalyna maria_madalyna V-as ramane foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta, caut un raspuns de cateva zile si nu il gasesc! Am 21 de ani si sunt studenta la Facultatea de Farmacie. ... (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile unei mame singure? annuskka annuskka buna seara! ma numesc ana,sunt o tanara de 22 de ani,mama singura,am in crestere un copilas de 2 ani si jumatate.eu locuiesc momentan cu parinti mei,mama ... (vezi toată discuția)