buna.sunt divortata din 2006 ,am un copil de 3 ani si locuiesc cu parintii.o sa intru in somaj din luna decembrie.beneficiez de ajutorul pt fam monoparentala?sau faptul ca locuiesc cu parintii ma impiedica?ce venit trebuie sa am?multumesc...
aaaaaaa...pensia alimentara intra la calcularea veniturilor,daca nu a fost platita de 1 anu jumate?si nu cred ca o sa fie data in curand..?
Pensia alimentara ee calculeaza la venitul net si este 25 % ptr un copil . Pentru celelalte drepturi nu beneficiati ,deoarece se ia in calcul venitul per toatal ai membrilor familiei care locuiesc impreuna .
pai si daca pensia nu a fost platita???se considera venit al meu?daca eu nu am primit banii???si chiar daca locuiesc cu parintii,nu suntem 2 familii?eu am livret de familie unde sunt doar eu si copilul nu si mama si tata!nu suntem 2 familii?
Il puteti actiona in instanta ptr pensia de intretinere.
Ptr a doua problema , v-am spus ca nu beneficiati de acele drepturi deoarece locuiti cu parintii.si se calculeaza pe membrii de familie care au acelasi domiciliu si gospodaresc impreuna.