buna seara! ma numesc ana,sunt o tanara de 22 de ani,mama singura,am in crestere un copilas de 2 ani si jumatate.eu locuiesc momentan cu parinti mei,mama salariata,tata pensionar pe caz de boala. am tterminat facultatea de biologie,momentan sunt somera,primes o indemnizatie de 250 de lei.va rog din suflet sa ma ajutati,sa imi clarific care sunt drepturie mele de la stat eu crescand un copil doar cu 150lei pensie alimentara de la tatal micutului. locuiesc in judetul suceava si mereu am intampinat probleme de la asistenta sociala din primaria orasului meu..eu nu pot beneficia de alocatie monoparentala? eu nu pot primi ajutor de incalzire ? eu nu pot benefecia de alocatie complementara? de ce nu?/
mereu mi s-a spus ca nu am dreptul deoarece locuiesc cu parintii,dar imobilul si terenul este al tatalui,eu nu am nimic,innafara indemnizatiei de somaj?
va rog din suflet sa ma ajuti sa inteleg!!
astept raspuns! va multumesc anticipat!
Din nefericire pentru dvs., cei de la primarie au dreptate.
Deoarece locuiti si va gospodariti impreuna cu parintii dvs, legea va include in familie, chiar daca sunteti necastorita si aveti un copil.
va multumesc pentru raspuns! totusi eu nu sunt lamurita cu acest aspect,nu vad nici o explicatie clara in a nu putea beneficia de alocatoa monoparentala ,tiinand cont ca sunt un singur parinte care isi creste copilul. va rog mult dati/mi si mie decretul de lege sa vad in ce conditii pot beneficia de aceasta alocatie. va multumesc mult!