Am avut un accident cu o masina inchiriata(data la schimb pentru masina mea care era in service pentru reperatii),am procedat in felul urmator:am anuntat politia si am obtinut peoces verbal si autorizatie de reperatie.Am anuntat firma (proprirtarul masinii),a doua zii m-am deplasat pentru intocmirea actelor(din discutia dintre proprietar si asigurator era dauna totala sau se dorea dauna totala).Dosarul de dauna a fost deschis pe numele meu.Accidentul nu are nimic imputabil contractual(alcool,lipsa premis etc)Totul a fost in regula pina la despartire cind proprietarul,mi-a dat de inteles ca o sa trebuiasca sa mai dau niste bani.Ce bani trebuie sa mai dau(pentru ce anume )daca s-a obtinut dauna totala,valoarea de piata a masinii fiind practic platita de asigurator?Ce trebuie sa fac eu ?Cum sa procedez?Va multumesc.
In luna septembrie mi-a expirat rovinieta,de cind s-au pus in functiune cititoarele electronice am fost inregistrat.Problema e ca nu mi-a venit o amenda la o saptamina doua o luna(care sa ma trezeasca la realitate ) m-am trezit acum cu 11 amenzi venite toate in acelasi timp.Ce trebuie sa fac?Platesc pe prima pe ultima sau pe toate? Va multumesc.
Mai exact poate fi cineva trecut la rol de la primarie in baza unei hotariri judecatoresti?Tine aceasta rol de titlu de proprietate? Sau in baza ei trebuie sa obtii,,Ordinul prefectului sau alt act".A fost comisa o ilegalitate?
Este vorba de o casa mostenita de 2 frati,pentru care nu s-a facut partajul in timpul vietii unui parinte.Actul de proprietate nu e de gasit(posibil sa fi fost gasit de unul dintre ei la care ii convine situatia).Ce pasi trebuie sa urmez eu ca sa pot obtine un act un titlu ceva pentru ca apoi sa pot face taxa de succesiune?Unde trebuie mers?La primarii am fost si nimeni nu face nimic.In ce mod trebuie sa ma adresez ca sa pot primii raspunsuri in termen?Va multumesc anticipat.Lungulescu M