avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care sint pasii de urmat/
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care sint pasii de urmat/

Este vorba de o casa mostenita de 2 frati,pentru care nu s-a facut partajul in timpul vietii unui parinte.Actul de proprietate nu e de gasit(posibil sa fi fost gasit de unul dintre ei la care ii convine situatia).Ce pasi trebuie sa urmez eu ca sa pot obtine un act un titlu ceva pentru ca apoi sa pot face taxa de succesiune?Unde trebuie mers?La primarii am fost si nimeni nu face nimic.In ce mod trebuie sa ma adresez ca sa pot primii raspunsuri in termen?Va multumesc anticipat.Lungulescu M
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:15, 13 Mai 2010
Buna ziua !
De la primaria locului situarii bunului verificati daca in evidentele agricole/fiscale exista inregistrate si daca da , solicitati copie de pe actele depuse (daca s-au depus.) . Verificati la biroul notarial al ultimului domiciliu al defunctului si solicitati xerocopie de pe actul depus cu ocazia efectuarii succesiunii dupa primul parinte( in functie de anul efectuarii succesiunii notariale este posibil ca documentele sa fie arhivate la Camera Notarilor Publici de care apartine notariatul unde s-a facut succesiunea) .
reveniti cu detalii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dificil de dezbătut din cauza concubinei tatălui. ce soluție există pentru a intra în posesia contractului de v-c a imobilului? maier26 maier26 buna ziua . vo rog sa ma sfatuiti cum trebuie procedat atunci cand defunctul avea 2 copii si a trait in concubinaj ? concubina nu vrea sa dea contractul de ... (vezi toată discuția)
In vederea stabilirii proprietatilor apartinand defunctului? askabout askabout In urma decesului ambilor bunici, au ramas 2 succesiuni, avand in vedere necunoasterea proprietatilor apartinand acestora precum si situatia juridica a acestor ... (vezi toată discuția)
Detalii succesiune ContSters181113 ContSters181113 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez intr-un asemenea caz. Tatal meu locuia de 13 ani in casa bunicii mele (mama lui, care a murit acum 1 an si 10luni), ... (vezi toată discuția)