avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dificil de dezbătut din cauza concubinei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dificil de dezbătut din cauza concubinei tatălui. Ce soluție există pentru a intra în posesia contractului de v-c a imobilului?

buna ziua . vo rog sa ma sfatuiti cum trebuie procedat atunci cand defunctul avea 2 copii si a trait in concubinaj ? concubina nu vrea sa dea contractul de vanzare cumparare pentru a putea face succesiunea nici unul din copii nu are nici o relatie cu ea . mentionez ca imobilul nu a fost intabulat exista doar contract pe numele defunctului .
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: maier26 , utilizator 10:27, 24 Iulie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc de raspuns .Imobilul a fost cumparat de la persoana juridica dar am inteles ca fabrica nu mai exista . Notarul a zis cand aveti toate actele sa veniti sa faceti succesiunea ,dar noi nu il avem acel act deoarece concubina nu vrea sa il dea . Oare trebuie sa inaintam prin avocat o cerere sa ne dea actul?
eu sunt persoana imputernicita sa ma ocup de succesiune pentru ca sotul meu este plecat dar intampin tot felul de probleme si nu stiu cum sa le dau de cap
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va la biroul notarial unde a fost incheiat acel contract de vanzare cumparare si solicitati un duplicat sau o copie legalizata.
Dar noi nu stim la ce birou notarial a fost incheiat contractul . Unde am putea sa ne adresam sa stim de unde sa cerem acel duplicat ? vorbim de un contract facut cu 25 ani in urma .

Alte discuții în legătură

Detalii succesiune ContSters181113 ContSters181113 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez intr-un asemenea caz. Tatal meu locuia de 13 ani in casa bunicii mele (mama lui, care a murit acum 1 an si 10luni), ... (vezi toată discuția)
Succesiune zflorentina zflorentina Buna ziua, am nevioe de un sfat in legatura cu o succesiune. Lucrurile stau astfel: bunicul din parte tatalui meu a plecat cu actele casei in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Cum obtin un duplicat dupa actul de proprietate ddaria_2008 ddaria_2008 Buna ziua, sunt casatorita si despartita in fapt, am un imobil dar actele au ramas la sot si nu imi pot face buletin de identitate care urmeaza sa expire, nu ... (vezi toată discuția)