Buna ziua. Am depus la judecatoria Iasi cerere pentru divort din culpa comuna. Am primit citatie pentru data de 28 sept. - divort cu minori si stabilire program vizitare minor. Sotul este de acord cu toate cele cerute de mine. Problema e ca pana la acea data e posibil ca el sa plece din tara. Ce pot face in acest caz pentru a nu fi cazul unor prelungiri?
Poate merge el la un notar sa dea o declaratie ca este de acord cu toate, si sa o prezint eu in fata judecatorului? Sau trebuie sa mearga la un avocat care sa il reprezinte?
Precizez ca eu am depus actele pentru divort fara avocat.
Va multumesc.
Sunt angajata la o societate cu capital de stat pe post de functionar economic in cadrul biroului de salarizare. In contractul colectiv la nivel de unitate este trecut spor pentru exercitarea si a altei meserii (30% din retributie celeilalte meserii). Inafara de atributiunile pe care le am legate de salarizare (pontaje, calcule salarii, co ......) am si atributiuni de arhivar. Mentionez ca am aceste atributii din 2005 cand in urma restructurarilor a fost disponibilizat arhivarul; iar arhiva acestei unitati este aproximativ din 1950 avand acte de la toate regiile consiliului local ( unitati unite si despartite de mai multe ori in diferite variante).
Am solicitat neoficial acest spor si mi s-a raspuns ca nu pot face dovada ca postul meu de funct ec nu cuprinde si atributii de arhivar, si ca nu poate fi considerata efectiv ca fiind o alta meserie(de arhivar)
Daca puteti, va rog sa ma lamuriti si pe mine in ce conditii se acorda acest spor.