Cum se formuleaza o plangere penala impotriva unei persoane care conducea un autoturism fara permis si a accidentat o persoana pe trecerea de pietoni, provocandu-i o fractura la nivelul bratului stang, ce a necesitat operatie,12 zile spitalizare si probabil 90 de zile concediu medical (probabil- deoarece, pers respectiva, doar ce a iesit din spital) ?
Mentionez ca persoana care a provocat accidentul nu s-a interesat de starea victimei cat a fost internata in spital.
Buna ziua !
Am fost accidentata pe trecerea de pietoni de catre un individ in varsta de 24 de ani, ce nu poseda permis de conducere. In urma acestui accident , am suferit o fractura ce a necesitat operatie pentru introducerea unei tije si niste suruburi, care dupa 1 an va trebui scoasa necesitand o alta operatie.Aceasta a necesitat 12 zile spitalizare si 70 de zile de ingrijiri medicale la domiciliu (concediu medical).
In urma acestui accident , mi-au fost taiate hainele de catre medici pentru a mi se pune desoul, mi-am pierdut cheile(astfel a trebuit sa-mi schimb si yala de la usa apartamentului).
De altfel, sotul meu a trebuit sa-si ia 4 zile libere din concediu pentru a ma insoti la spital.
As dori sa ma constitui parte civila cu prejudiciu moral si material.As dori sa aflu tot ce trebuie sa fac in acest caz si suma de care ar trebui sa beneficiez in urma acestui accident.