Buna ziua ,
ma intereseaza va rog daca se poate sa-mi spuneti cat mai dureaza un proces in recurs la tribunalul Bucuresti
cand va intra in vigoare noul cod penal?
Buna ziua,
pe motivul ca mai vrea niste bani pentru ca a facut curat in casa ( a facut pt ca a vrut si nu m-a lasat pe mine) , cum ca am mai avea o diferenta la chirie , dar i-am dat toti banii si in fiecare zi mai adauga cate ceva.Plus de asta o parte din lucruri sunt intr-o stare jalnica doar pentru ca nu a vrut sa mi le dea si a facut curatenie cu ele acolo.Acum vrea bani pe chirie si ca mi-a tinut lucrurile acolo , dar asa a vrut .de treu saptamani ma amana, ca are treaba , ca o deranjez , diverse.
Buna ziua ,
am si eu o problema si sper sa ma ajutati cu un raspuns.Am locuit cu chirie , fara contract , avand incredere in persoana respectiva , iar acum sunt pusa in situatia dificila de a-mi recupera lucrurile ( obieste electrocasnice si vestimentare).Mentionez ca am o adeverinta de la asociatia de proprietari , dar nu stiu daca ma ajuta cu ceva.Cert este ca vreau sa-mi recuperez lucrurile si nu stiu cum as putea sa o fac.
Buna ziua ,
as dori sa stiu daca recursul formulat de parchet pe sentinta , intr-un caz de inselaciune unde sentinta a fost de trei ani cu suspendare , se poate schimba.
Buna ziua,
va rog daca puteti sa-mi spuneti cand va intra in vigoare noul cod penal?
(ar fi trebuit din cate stiu mai -iunie )
Buna ziua ,
as dori sa ma informati si pe mine in legatura cu un recurs formulat de DGFP si Parchet.Intr-un dosar de inselaciune , in care tribunalul a hotarat o pedeapsa de 3 ani cu suspendare , acestia au formulat recurs , cum se poate schimba sentinta sau daca se poate schimba?Precizez ca cel pedepsit nu are antecedente penale si in tot acest dosar s-a precizat foarte clar neintentia de a savarsi aceasta fapta.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua ,
va rog sa-mi spuneti daca pedeapsa pentru inselaciune , pedeapsa de trei ani cu suspendare , cf art 33-34 ,art 861 c.p ,nefiind recidivist , se mai poate schimba in cazul unui recurs.Ce sanse exista?