avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz de incredere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz de incredere

Buna ziua ,
am si eu o problema si sper sa ma ajutati cu un raspuns.Am locuit cu chirie , fara contract , avand incredere in persoana respectiva , iar acum sunt pusa in situatia dificila de a-mi recupera lucrurile ( obieste electrocasnice si vestimentare).Mentionez ca am o adeverinta de la asociatia de proprietari , dar nu stiu daca ma ajuta cu ceva.Cert este ca vreau sa-mi recuperez lucrurile si nu stiu cum as putea sa o fac.
Cel mai recent răspuns: Blasim , utilizator 00:28, 26 Septembrie 2010
plangere penala la politie
av. Cristina Popescu
Proprietarul refuza restituirea lucrurilor? Daca DA, pe ce motiv?
multumesc frumos
Plangere la politie sau o actiune la instanta civila.
Buna ziua,
pe motivul ca mai vrea niste bani pentru ca a facut curat in casa ( a facut pt ca a vrut si nu m-a lasat pe mine) , cum ca am mai avea o diferenta la chirie , dar i-am dat toti banii si in fiecare zi mai adauga cate ceva.Plus de asta o parte din lucruri sunt intr-o stare jalnica doar pentru ca nu a vrut sa mi le dea si a facut curatenie cu ele acolo.Acum vrea bani pe chirie si ca mi-a tinut lucrurile acolo , dar asa a vrut .de treu saptamani ma amana, ca are treaba , ca o deranjez , diverse.

Alte discuții în legătură

Frauda- mi-au fost furati banii pentru chirie Cristina Maria199 Cristina Maria199 Buna! Sunt din bucuresti si am 23 de ani. O sa trec direct la subiect. Eu doream sa ma mut in chirie. Vineri am gasit un apartament in sectorul 3 langa Auchan ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu simonaadina23 simonaadina23 Buna seara. Ma numesc Adina si am 23 ani. Sunt intr-o situatie ingrozitoare in care nu am mai fost pana acum. Daca puteti sa ma ajutati va multumesc din tot ... (vezi toată discuția)
Informatii fost proprietar cu probleme. danielhustiu danielhustiu Buna ziua. Acum o luna m-am mutat din garsoniera unde stateam cu chirie, intr-un apartament; la plecare am lasat 4 mil. datorii la intretinere, dar aceasta ... (vezi toată discuția)