Buna ziua. Acum o luna m-am mutat din garsoniera unde stateam cu chirie, intr-un apartament; la plecare am lasat 4 mil. datorii la intretinere, dar aceasta datorie era acoperita de 100 de euro, suma care reprezenta garantia. Dar la o saptamana proprietarul m-a sunat sa imi zica k de fapt i-am lasat o datorie de 15 mil, si ca vrea diferenta de bani, dar noi nu dorim sa ii dam acea diferenta fictiva. Cand ne-am mutat la garsoniera, acum un an si jumatate, ne-am rugat de proprietar sa facem un contract, dar nu a dorit sa facem, pe motivul ca ne intelegem, iar noi am crezut ca este un om de incredere deoarece era prietenul cel mai bun al cumnatului meu. Dupa ce ne-am mutat, acest prieten bun a fost la cumantul meu si l-a intrebat unde locuim acum ca vina sa imi sparga cauciucurile la masina, dar cumnatul meu nu a vrut sa ii spuna unde locuim si drept dovada nu mai sunt prieteni pentru ca nu a vrut sa ii dea adresa. Acum, vine problema sau problemele: il hartuieste practic cu sms pe cumnatul meu, in care il amenita ca il da in judecata pentru sustinerea unui infractor, fapta care se pedepseste cu inchisoarea; iar aici infractorul fiind, eu, deoarece nu vreau sa ii dau diferenta aceea de bani si ma ameninta ca ma da in judecata.
As dori sa stiu daca ma poate da in judecata si in baza carei legi ma poate chema in instanta sa recupereze acei presupusi bani si ce sanse reale are de a castiga un proces?! Ce poate pati el pentru veniturile nedeclarate, obtinute din chirii?! unde mentionez ca are un cabinet stomatologic inchiriat si nici acolo nu are contract, desi primeste chirie lunara de 800 de euro, stiu sigur ca nu are contract pentru ca sa laudat. Si ce pot face sa termine cu amenintarile asupra cumnatului meu?!
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns:
giony18 , utilizator
09:36, 8 Iunie 2011