avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fara contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fara contract inchiriere

Buna ziua de aproximativ 1 an si jumatate eu locuiesc in bucuresti cu chirie proprietarul nu a mai decurs pasii pt contract deinchiriere ... tin sa spun ca ma rog de dansul sa rezolve problema majora cu igrasia din asa zisa sufragerie si baie eu unul sunt satul sa frec la pereti cand am discutat cu el telefonic si personal a stiut sa imi spuna sa muncesc gratis ca el nu plateste pt materiale sau manopera facuta in casa si are pretentii sa ii platesc 22euro luna plus costurile de la intretinere si abonament dar lipsa conditii .... si pe langa faptul ca garsoniera are 39 de metrii patrati este situata pe coltul blocului la etajul 10 si este mobilata din anii 80-90 singura inbunatatire este un pat achizitionat ikea in valoare de 600 ron cu tot cu saltea ( salteaua este burete si deja dorm pe scandura ) cand am stat sa ii propun sa schimb salteaua si sa mai scada la chirie macar o luna daca nu se puteau 2 a refuzat ... poate imi puteti spune in cazul acesta ce sa fac ? nu am alta posibilitate de a ma muta in alta parte in tot acest timp .... traiesc in romania si sunt practic sarac... X-(X-(
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:02, 22 Noiembrie 2014
Nu am înțeles cat plătiți chiria, dar si asa, nu prea aveti ce face. Chiar daca nu aveti asa posibilități, daca plătiți 22 euro chirie, ce pretentii sa aveti. Mai mult decat atât, nu știm condițiile contractului pe care l-ati incheiat cand v-ati mutat acolo.
Poate 220 de euro.. ce chirie e aia de 22 de euro, practic stati gratis. Daca e vb de 220 de euro, cu banii astia va puteti muta in orice alta casa care sa aiba si conditiile pe care le doriti.
tocmai ca nu exista contract ma dus de nas ca il face ca il face si nimic .... la 220 euro gaseam o garsoniera decenta nu o cazatura ... daca postez poze cu aceasta garsoniera toata lumea incepe sa vomite
Cand v-ati mutat si ati acceptat sa dati atatia bani, arata la fel, poate nu ati vazut igrasia pe pereti, dar mobila tot aia era.
Mutati-va.
Daca nu aveti contract , nici nu aveti ce respecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata rate la casa mamei. cum recuperez banii ? mimi02 mimi02 Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: Mama mea a platit avansul la o garsoniera acum 3 ani si anume suma de 20 000 Eur. Garsoniera costa 25 000 Eur. ... (vezi toată discuția)
Probleme la plecarea din chirie Andreea_Hulea Andreea_Hulea Buna ziua! Am locuit in chirie 2 ani intr-un apartament complet mobilat iar acum la plecare proprietarii au tot felul de pretentii nejustificate. De exemplu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu 4 ani eu și prietena mea ne căutam o ... Bogdan96666 Bogdan96666 Buna ziua, In urma cu 4 ani eu și prietena mea ne căutam o garsoniera cu chirie. Am găsit direct de la proprietar o garsoniera recent renovată fără ... (vezi toată discuția)